Tegnap esti élmény hozta ki az őszinteségi rohamot Szijjártó Péterből.

Szijjártó Péter most bevallotta, több évtizedes titokra derült fény

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A fiaim már azt sem tudják, mi az, hogy magnó meg kazetta. Pedig nekem még sok volt, mármint kazettából, a legtöbb persze a Neoton Famíliától. Rongyosra hallgattam a Nyár vant, a Tinidalt, az I love you-t, a Yo-yot, a Holnap hajnaligot, a Santa Mariat és a Párizsi lányt

- kezdte közösségi oldalán Szijjártó Péter.

Mindig is nagy Neoton-rajongó voltam, a Kispest-Honvéd posztere mellett ott volt a szobám falán az ő képük is. Akkor még gondolni sem mertem, hogy kedvenc énekesnőm, Csepregi Éva egyszer még nyilatkozni is fog rólam. Arról pedig végképp halvány lila (bocs, Curtis…) fogalmam sem volt, hogy a baloldali médiavilág egy része egy rólam mondott pozitív mondatnak fogja betudni a Művésznő jól megérdemelt állami kitüntetését, elfeledve (eltagadva) egy több évtizednyi (pop)kultúrát meghatározó életművet.

- vallotta be a külgazdasági és külügyminiszter.

Csepregi Éva a magyar popzene történelmének meghatározó alakja, tíz- és százezrek nőttek fel az ő dalait dúdolva-énekelve, szerénysége, a zene és a közönség iránti alázata a mai napig magával ragadó. Fantasztikus volt a tegnapi életmű koncert is, nem véletlenül telt meg újra a Sportaréna. Köszönjük a sok slágert, a megannyi élményt!

- hálálkodott Szijjártó.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Maccska: Eddig csak te örjöngtél itt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
@Maccska: Eddig csak te örjöngtél itt.
Béla333
Az összes csigagerincű megélhetési előadót egyszerre kellene egy színpadra ereszteni, had tapsoljanak a hülyemagyar maffiahívők:
Neoton Évike mellé Pataki UFO Attilát, Nagy Csótány Ferót, Ákos, mint a női princípiumot beteljesítő, Zalatnay a tizenmilliós potyapénzével, Szikora Csikidam Robit. Kihagytam valamelyik csigagerincűt?
fideszes gyökér
Kapja be a nyonyós kis fasz, a Győzike az én emberem.
Remélem indul a választáson.
Aki Én
@Maccska: azért két kezemen meg tudom számolni, mennyi zenész lett csicska.
Ennél azért több zenész van...
Eladott Ország
Csepregi rutinból cumizza a hatalmat. Kihez is ment abban a rendszerben ahol egyvalaki döntött az egész magyar könnyűzenei szakmáról? Erdős Péter volt ugyanaz a lény (mert embernek nem nevezhető) aki a Neotonnak mindent megadott a többieket meg eltaposta. De ilyesmire már csak kevesen emlékeznek, viszont így érthetővé válik a pavlovi reflex. Évi nénje’ egy kormossal, felfedezték egymást. Erdős Péter forog a sírjában.
mobile.twitter.com/janos_hary/status/1611029147282771971/photo/1
Csepregi Éva megkapta a magyar érdemrend lovagkerersztjé tudományos munkásságáért. Felkészül Tóth Gabi és Zalatnay.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/368039289_2578935268928984_8862734661133402256_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=hHk3oHw84J4AX_qKZRa&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfArCVcTFOmMOgzrDKJDxCdnePe7NgIKSoGJK__oNEtY5w&oe=659FCECA
izéke
@Béla333: ki bizony,győzike,mága,fásy,
fideszes gyökér
@Maccska: nyilván a lopós geci sokkal népszerűbb, de ehhez kellenek olyan félázsiai rubelmajmok, mint például Te,
és a mögötted álló fogatlan cigányok tudatlan gyülekezete.

Én mondjuk örülök, hogy ez a Bunkó Maffiózó Geci a Miniszterelnökúr,

Basszon ki Veled is!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:15 ☻ Maffiaállam. POLITICO Europe. Óriási, hogy rajta van, hogy Hungary, egy kalap alá vesznek Orbánnal mindannyiunkat, a víz lever ettől. 46 majd 48 majd 54 százalékkal jutottak kétharmadhoz a fideszes választási törvény szerint . Háromszáz év múlva a csontjaikat a temetőből a Dunába szórják majd. Amikor Hatvanpusztán előkerül egy EXCEL tábla az ellopott ezermillárdokról. Sovány vigasz. 4db 2/3 után még a legóvatosabban fogalmazó nyugatiak is egy kupacban kezelik a Magyarországiakat. A magyarok egyék meg, amit 12 év alatt főztek. Sajnos.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fwww.politico.eu%2Fcdn-cgi%2Fimage%2Fwidth%3D1024%2Cquality%3D80%2Conerror%3Dredirect%2Cformat%3Dauto%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F12%2F09%2F269648.jpg&key=KJX-umaABh_wcy2BmPFL2g&w=800&h=723
Abszurd, hogy egyharmad kiad egy kétharmados kormányt. Ha lenne tökös ellenzék, elmenne a legfelsőbb nemzetközi jogi fórumig, hogy megszüntesse ezt a fidesz felé lejtő, korrupt választási rendszert. Legelőször is a veszéhelyzeti kormányzást kellene megszüntetni. Egész Európában egyetlen tagországban sincs ilyen. Még az Ukránokkal szomszédos országokban sem. Az a 3 millió ha levonjuk a fidesz kemény magját és a határon túli bérszavazókat (na meg a választási törvények teljes átírását, pld. le lehetett fényképezni a szavazó cédulát) akkor még 2 millió sem lett volna. Nem őszintén szavaztak a fideszre a közmunkások. Azt a kevés pénzt is elvették volna tőlük amit a közmunkával kapnak,ha nem jó helyre teszik az x-et. Az etnikumot meg ismerjük. Ma adnak krumplit, lővét, páleszt, meg még oda is visznek, naná, hogy megéri a köpcösékre szavazni. Őket nem érdekli, hogy utána 4 évig szívnak.
Clavigo
képaláírás...:"Erről a képről a " Kicsim ", ( dzsuva balú )
kívételesen lemaradt..".!! ...( by Pötyike )
Aki Én
@Maccska: az nem kirakat. Aki nem fideszes, az ellenzéki.
Vagyis a túlnyomó többség.
rücsü41
Az nem előny , vagy hátrány ha valaki a Neoton famíliát szerette.A zene szeretete egyéni, van akinek a Neoton tetszett van akinek nem , de ezt nem kell egy miniszternek kiemelni hogy ő mit szeretett és mivel volt a fala kidekorálva.Ez nem olyan ügy amit a többiekkel közölni kell!A művészetek szeretet magán ügy, és soha nem kell közüggyé tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.