Kiszámolták, hogy az a rengeteg repkedéssel töltött óra mennyibe került az adófizetőknek.

Szijjártó dicsekedni próbált, de visszaütött a terveMTI/Kovács Tamás

Szijjártó Péter közzétett egy posztot a közösségi oldalán, amelyben arról ír, hogy 2023-ban pontosan 829 órát és 50 percet töltött el repüléssel – szigorúan munkaügyben. Ehhez a honvédségi luxusjetet, illetve az Airbust használta, amelyek működtetése óránként minimum 3 millió forint. 

A posztban a külügyminiszter kiemeli, hogy milyen jó egy ilyen mozgalmas év után itthon lenni, azaz megpróbált büszkélkedni a sok repkedéssel – avagy munkával. Arra valószínűleg nem számított, hogy valaki kiszámolja, hogy ez a repkedés pontosan mennyibe kerül – Hadházy Ákos azonban pontosan ezt tette.

Azaz az, hogy Szijjártónak derogál menetrend szerinti járaton utazni, az adófizetőknek csak tavaly mintegy 2.5 milliárd (!) forintjába került. Alsó hangon. Így év végén sok összesítésről lehet olvasni, de egy sem olyan betegesen pofátlan, mint a külügyminiszteré.

A független politikus hozzáteszi:

Persze ezekben az utakban a kisebb baj volt az, hogy mivel utazott. A nagyobb baj, hogy Kim Dzsong Un kivételével gyakorlatilag a világ összes szalonképtelen diktátorát és háborús bűnösét fölkereste. Volt, akit többször is. A legnagyobb barátságban. Szégyen, mindannyiunk szégyene

– írja. 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Felháborító! Az igaz, h a borsodi, szabolcsi, baranyai, somogyi stb. cigányok mindezt nem értik, de hol vannak a tájékozott, iskolázott emberek? 2024-ben olyan áremelés hullámot varrnak ránk, h bele fogunk gebedni. Elég csak az üzemanyagár ehhez, h minden dráguljon. A hülye állampolgár meg azt mondja erre, h majd kevesebbet autózik, mert csak ennyi esik le neki ebből. Agyrém!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Peti nem szégyenlős,ha repülni ,vagy vásárolni kell
Kerül amibe kerül,,úgyis a költségvetés fizeti!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
@fergeteg: 12.52: Ezért most a Hisztipeti bepótol?
És nem is a ""tény"" a baj, hanem a ""kivel"" ! Persze, ""Madarat tolláról...!""---miként tartja a mondás!
Cherry
Mert megteheti, ez a meleg kakadú, azt hiszi valaki, pedig csak egy kis seggnyaló szolga,,,,
Toller Béla
...és hát, őszintén, mekkora haszon áll szemben ezzel a sok pénzzel ? Sovány vigasz, hogy ez a kakadu jól érezte magát ...
balos
@lampa laz: Mit csodálkozol!89 ezt hozta a normális embereknek!Sok sok nemzethyleg korcs embert,akik apjukat és anyjukat is feláldozzák a hatalomért,ha ez ott tartja őket!Persze 1 szint felett már védik a családot a tőlünk ellopott pénzzel!
balos
Arról meg már nem is érdemes szót ejteni,hogy ebből a pénzből amit ez a tetű "magáncélú" útjaira költöttek hány család életének nehézségeit oldhatta volna meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.