Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő kapott pár fotót, amin Rogán Antal látható a szingapúri Flower Domeban.

Rogán Antal két luxusbaloldalozás közben Szingapúrban pihenget

Rogán Antal Szingapúrban üdülget. Forrás: Facebook

A bejegyzés így szól:

Nocsak, ki tölti a január elejét a magyar tél helyett a trópusi melegben? Egy honfitársunktól kaptam néhány kapkodva készített képet, amelyen Rogán Antal propagandaminiszter és kedves neje élvezik Szingapúrban a méltán híres Flower Dome szépségét. Valójában nem lenne azzal semmi baj, hogy egy politikus nyaral, ha biztosan tudnánk, hogy a bejelentett, adózott jövedelméből teszi, illetve ha nem arra építi fel közben a karrierjét, hogy mások vélt vagy valós gazdagságával hergeli az erre hajlamos embereket.

Utóbbi rögtön nem igaz Rogánra, hiszen ő volt a Fidesz kampányfőnöke azokban a – ma már szinte feledésbe merült – időkben, amikor az akkor ellenzékben lévő párt a „luxusbaloldal” elleni hangulatkeltéssel próbálkozott.

Ellenzékben persze még el lehet nézni a dolgot, csakhogy 2010 óta ők vannak kormányon, viszont a hergeléssel azóta sem álltak le, sőt, mostanában kapcsolnak csak magasabb fokozatra – és ki más irányítaná mindezt, ha nem a propagandaminiszter. Adófizetői milliárdokból dúsgazdaggá téve szomszédot és havert.

Na és persze ott vannak a piszkos anyagiak. Merthogy valójában nem az az érdekes, hogy mit keres Tóni és Barbi Szingapúrban, hanem az, hogy mit keresett a korrupt fővégrehajtó, Schadl György embere Tóninál, Barbinál és Ádámnál (Rogán feleségét véletlenül Barbarának, a kabinetfőnökét Ádámnak hívják), és milyen 35 éves, nagy üzletről beszéltek. Majd ha ezt tisztáztuk, akkor én is azt fogom mondani, hogy nem érdekes, egy Tóni nevű politikus hol nyaral!

Utóirat: ezt a posztot annak tudatában írom, hogy a következő hetekben biztosan megint valami olyannal lesz tele a propagandasajtó, hogy újabb szomszédomat öltem meg, sőt nem egyet, hanem rögtön a szembe szomszédot is. Tóni ugyanis így dolgozik, ha éppen nem nyaral…

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hogy megcsúnyult az asszony. Tónival együtt. hahahahahaha
simmering73
@Maccska: Gondolkodásra továbbra is képtelen négylábú. Mondjuk aki a képet készítette ott is dolgozhat, nem? Miért lenne gyökér Hadházy? Az a gyökér, aki foggal körömmel védi ezeket a maffiózókat.
Pusztai
@Mirabilis: 18:17: Hámer jól tarcsuk őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.