Kapóra jött a szegedi Momentumnak, hogy épp meglátták a Dómból kisétáló Novák Katalint, így gyorsan rárepültek: írja alá petíciójukat.

Kínos: Novák Katalin töröltetni akarta a felvételt, miután beleszaladt a momentumosokba

Fotó: MTI/Sándor-palota

Aláírás helyett azonban...

Kikapcsoltatta a kamerát, és töröltetni akarta a felvételt Novák Katalin kísérete Szegeden, ezt állítják a Momentum politikusai. A köztársasági elnök ugyanis magánprogramon volt. A videón arra próbálták rábírni Novákot, hogy írja alá a petíciójukat, amiben azt követelik, védjenek meg hat hektár szegedi erdőt. A területre a kormány engedélyével fociakadémiát építene a Szeged-Csanádi Egyházmegye. A terv ellenzői szombaton tüntetést is tartottak

- számol be az Rtl.hu.

Forrás: RTL.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Katóka nem egyeztette ezt a kérdést a maffiafőnökkel, így nem is tudta mit KELL válaszolni?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@KisTehen: A foci akadémia is iskola, csak éppen focipálya is kell hozzá! Mi a fasznak? Milyen valódi eredményeket ért el Magyarország fociban? Megnyert bármilyen tornát? NEM! És ez nem is mostanság következik be.

A legnagyobb hazai akadémia nagy csapatában 70-80%-ban külföldi játékosok lépnek pályára hétről-hétre. 2007-ben alapították, 17 éve. Hány kimagasló játékost adott a magyar focinak? Talán kettőt. Ők külföldön játszanak.

"A 2007-ben alapított PFLA eddig összesen négy válogatottat ünnepelhetett: Kleinheiser László, Sallai Roland, Nagy Zsolt és Szolnoki Roland léphetett pályára címeres mezben. A mostani keretnek tagja még Spandler Csaba is, lehetőséget azonban - miként fentebb jeleztük - egyelőre nem kapott."
balos
@Nyírfa: Nálam akkor volt a vége,mikor a titkár magára költötte a tagdíjat!Addig sem voltam nyakig,mert már ott is láttam,hogy miért léptek egyesek bele a "szarba"!
balos
Az ilyen kati-félék viszont már akkor is jól feküdtek a díványokon!
Nyírfa
@balos: 09.40

A szocializmust is azok vitték a hátukon, akik ezt a megnevezhetetlen, kaotikus valamit - nem írok rendszert, mert az nincs benne, csak rendszerszintű gazemberség -, a munkájukat mindig lelkiismeretesen elvégző emberek. Nélkülük már nem létezne az ország.
balos
@Nyírfa: Ezzel a véleménnyel élek mindig itthon,mert szeretném látni,mikor az utolsó rendszarváltó is megdöglik a nemzethy tömeggyilkosokkal együtt!
Nyírfa
@balos: 16.50.

Ez a rendszerváltás nagyon félre ment.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.