Hadházy Ákos ellenzéki képviselő Kisberényben talált zűrös esetre utaló nyomokat.

Hadházy: szánalmas, sírkőből faragott giccs – Itt az újabb EU-s pénzeket leszívó bűncselekmény

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A szervezett bűnözés már az 56-os emlékművekre is rátette a mocskos kezét. Ez a szánalmas, sírkőből faragott giccs, négymillió forintért támogatásból egy kisberényi mellékutcában lehetne csak egy pitiáner csalás is. DE! Korábban bemutattam egy Kisberénytől 140 km-re, Vértesbogláron, ugyanígy egy mellékutcába ledobott , lyukas , lapos péniszre hasonlító kamu emlékművet, szintén 5 milliós támogatásból. Ezt is, azt is egy kamu "egyesület" állította, emezt a "Zöld Kultúra", amazt a "Kun Pista" egyesület.

Nos, a két egyesület és a két emlékmű között hiába van 140 kilométer, van közöttük egy szoros kapocs: ez pedig eg Kollmann Gergely nevű középpályás csirkefogó, aki furcsamód mindkét egyesületet jegyzi. Kollmann egyébként nagy ember, ő intézi a somogyi EU-s pénzek elosztását a „Dél-balatoni LEADER” Vidékfejlesztési Nonprofit Zrt. (ún. "helyi akciócsoport" elnökeként. Korábban réges-régen fonyódon szocialista képviselő volt, de a jelek szerint alkalmazkodott az új időkhöz, hiszen az EU-s pénzek közelében csak úgy maradhat földi halandó, ha a fideszes országgyűlési képviselővel szoros kapcsolatokat ápol-információim szerint ez így is van

- számol be közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Nos, az emlékművet a leírás szerint elvileg Matl Péter szobrászművész alkotta, amit én kétlek. Az ő munkáit és a kisberényi emlékművet összehasonlítva valószínűbb, hogy utóbbit egy helyi sírkőfaragó mestertől rendelték meg. Hogy ez így van-e , azt egy nyomozás tudná kideríteni.

A nagyobb problémák:

-Hány kamu emlékművet rakott le még Kollmann és hányat más elkövetők? Egy biztos: ha élnének, az 56-os hősök köpnének egyet a szobrok láttán és nagyon szomorúak lennének, hogy egy ilyen országért adták fiatal életüket.

-A kisberényi egyesület honlapja más , is árulkodik, erről hamarosan (Kollmann kedvéért: a honlapot már lementettem, felesleges törölni). Az új emlékműről pedig azután értesültem, hogy Kollmann céghálózata által EU-s pénzekből épített vendégházak az bemutattam

- teszi hozzá az ellenzéki képviselő.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Az agyam eldobom...ettől a kibaszott trágya országtól,,meg a kullancs fitymasz kondától..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Az agyam eldobom...ettől a kibaszott trágya országtól,,meg a kullancs fitymasz kondától..
Nessy
Leget, hogy másra jobban kellett volna a faluban a pénz!
lusta
@Nessy: AZ persze lehet, de arra éppen nincs. Kell a haveri zsebtömés. Amit már sokszor leírtam, az most is beigazolódik és ezért csak hálásak lehetünk Hadházynak, hogy bemutatja a mai és a holnapi Magyarország lényegét. Miközben az ellenzékiek, politikusok, hétköznapi emberek, a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk hatalmas lopásairól beszélnek, pl. horkolásgátlók, autópályák, stb., Hadházy bemutatja az ország legeldugottabb sarkában is a kis, pár milliós stikliket. Ez azért fontos, mert a korrupció, a lopás a társadalom minden részében jelen van. Ezek az emberek és a hozzá hasonlóak nem érdekeltek egy tiszta, átlátható rendszer működésében. Egy esetleges rendszerváltás esetén ezen emberek félelme nagyon nagy lesz, mert a felelősségre vonás alól ők szeretnének kikerülni, ergó, nem érdekeltek a rendszerváltásban. Ezért ne is csodálkozzunk, hogy itt még 2050-ben is, mint Európa legszegényebb, legkorruptak beteg országaként leszünk emlegetve.
csak úgy....
@Maccska: = tudálékos,unatkozó gyogyós!
Sakk Matt
Vannak, akiknek ennyiért is megéri lehajolni.
Eladott Ország
Hihetetlen, hogy mit megmer már csinálni a rohadt román cigány és pofátlan bűnszervezete!
csak úgy....
@Philip Marlowe: te,mint minden fidesz idióta természetesen a fidesz tolvajokat dicsöíti, ebböl a fura viselkedésetekböl derül ki,hogy ti hívek elmebetegek vagytok!
Clavigo
@Philip Marlowe: Hogy van a dagadt Gazdaállatod vietnámi hapsija \ csaja (?)... ? Lefóliáztad a Morét,,fülöpke ? Azért elég " gázos " mutatvány volt a tegnapi andalgás a Karmelitában,,kéz a kézben... Nem hatódtál meg ,fülöpke ?
csak úgy....
@Philip Marlowe: = szellemi szegénylegény!
Clavigo
@Philip Marlowe: Ezt úgy kell érteni,,hogy a Főnököd buznyák. ? Mesélj...
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Károly! Az a baj, hogy neked ez nemcsak belefér, hanem tapsolsz is hozzá :(
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 10:35 ☻ Magyarország a bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált román cigány geci egy évtizede alatt Európa koldusháza, Bangladese lett! Van még kérdés a qrva anyádba, te agyhalott, fideszes idióta baromállat! Mit akartok még megmagyarázni ?! Az egész világ előtt lejárattátok a Magyar Nemzetet, b@sszátok meg, szégyen lett magyarnak lenni! Ezért (is) felelni fogtok!
Mein Kampf: A népnek ellenségképet kell mutatni, de mindíg csak egyet...
twitter.com/csorike1520/status/1619262571063934977/photo/1
Az állam én vagyok. I. Orbán. Közismertebb nevén a Napkirály. „Keleten nem nyugszik, nyugaton merg nem kel(l)”
twitter.com/profeta628/status/1747889681616822322/photo/1
izéke
@Maccska: 9.49 " úgy tűnik elfogytak a nagy ügyek.Szarházy minden fillérért lehajol.
Amúgy miért sok 4-5 millió egy emlékműért?
Ha meg nem hiszi el hogy ki volt a művész akkor kérdezze meg tőle.
Vagy ez már túl nagy feladat? "
A tenger is cseppekből áll...ha elpotyogtat 50 ilyen szart,az már 250 millió,de te ne akadj fent ilyen apróságokon. A te ingerküszöbödet mészáros ügyei sem érik el,de bezzeg ha egy ellenzéki rosszul vesz levegőt,már világ elleni összeesküvésről vonyítasz.
exmelós
@csak úgy...: Szerintem szellemi fogyatékos.
Clavigo
@KisTehen: Te meg mit téped itt a pofád,,böcce..? Nem veszed észre,,hogy mindenki leszar,,mert olyan buta vagy ,??
csak úgy....
@KisTehen: könnyen lopnak a fideszesek mentelmi joggal a farzsebben és poltal a hátukmögött! - boci,hogy a flóri adna néked egy nyelvest a szorgalmas munkásságodért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.