Ha nem történik változás a gazdaságpolitikában, akkor a minimálbér megadóztatása elkerülhetetlen lesz - mondta Orbán Viktor a TV2 szerda reggeli műsorában. A Fidesz elnöke nem venné el a 13. havi nyugdíjat és ellenzi az ingatlanadó bevezetését is.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

povlacsek
Most még azt mondja, hogy nem venné el a tizenharmadik havi nyugdíjat. Ha esetleg hatalomra kerűl, akkor teljesen másképpen fog viselkedni. Hogy ellenzi az ingatlan adót, azt nem is csodálom. Neki olyan sok ingatlana van, hogy nagyon érzékenyen érintené az ingatlanadó bevezetése. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyet értek az ingatlanadó bevezetésével. De Orbán is ellenzi azt ami neki is kiadást jelent. A minimálbér megadóztatása ellen már nincs kifogása. Csak arra adna választ, ha a minimálbért megadóztatnák, akkor azok az emberek miből fognak megélni? Mert a minimálbér összege esetleg arra elég, hogy a közüzemi számlákat kitudja fizetni! Miből fog élelmiszert vásárolni, gyereket iskolába járatni? Erre még egy politikus sem adott választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.