Az év első hónapjában a lakossági várakozások látványosan javultak – derült ki a GKI konjunktúraindexének eredményeiből, amely januárban bő 2 ponttal emelkedett decemberhez képest. A mutató legutóbb 2022 júliusában, az energiaválság előtti utolsó hónapban állt ilyen magasan.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"Az év első hónapjában a lakossági várakozások látványosan javultak "
érted, - az álmok,vágyak és várakozások már látványosak! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@KisTehen: Anyádat miért teszed közszemlére buzzancs?Szégyen,hogy ide ráncigálód,hogy mögé bújva szopizd le a putyinkát!
Sakk Matt
A közvélemény-kutatást Bécsben, Londonban és Barcelonában végezték :)
simmering73
@KisTehen: A magyarok úgy gondolják, hogy 2024 kurva szar év lesz. Csak az ilyen agyatlan barmok tapsolnak.
division
@KisTehen: Hanem mik? Már a 3. eltérő pedagógus béremelés táblázat jött ki a kormány részéről, és nagyon úgy néz ki mégis marad mindenkinek 555000 max. amit kaphat, pedig az előzőn még fokozattól függően 647 ezer szerepelt. Mennyiért véded amúgy ezt a mocsok bandát, mennyi az a pénz amit ez megér neked munka helyett? Mert az tuti hogy aki reggeltől estig itt írogat az nem a munka éllovasa.
division
@simmering73: A helyes úgy lett volna hogy "Régóta nem voltak optimisták a magyarok". Csak egy szó kihagyás, és máris egészen mást jelent. Mondjuk én optimista ember vagyok, az is voltam mindig is, most is bízom abban hogy az ukrán "kirándulás" nem lesz egy szimpla sétagalopp Szijgyártó elvtársnak...
balos
@KisTehen: Az anyád nem ezt mondta,mikor a csokit otthagytam nedveske az éjjeli kis asztalon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.