A magyar kormány hosszú ideje hangoztatja, hogy ellenzi a nyugati fegyverszállítást Ukrajnába az orosz megszállók elleni harchoz, de közben a szemük se rebben, amikor ugyanezt teszi a kommunista Észak-Korea Oroszország esetében. A képviselők arra voltak kíváncsiak, hogy a magyar kormány miért nem csatlakozott ahhoz a nemzetközi nyilatkozhathoz, amelyben elítélik, hogy Észak-Korea ballisztikus rakétákat küldött Oroszországnak, amit az orosz katonai megszállók aztán kilőttek Ukrajnára. Az Egyesült Államok által kiadott nyilatkozat szerint a fegyverszállítás növeli az ukrán nép szenvedéseit az ellenük indított háborúban. A nyilatkozatot minden EU-s ország, illetve Nagy-Britannia, Albánia és Észak-Macedónia is aláírta, egyedül Szlovákia és Magyarország nem.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Majd Kakadu rendbe teszi a hülyemagyar maffiahívők gondolatait: az USA és az Unió fegyverei miért nem jók, miért nem segítség Ukrajnának, ugyanakkor Észak-korea rakétái miért megengedhető a maffiózók szerint az orosz agresszoroknak?!
Nessy
Mert mindkét állam fenemód békepárti, csak kissé szelektív módon!
izéke
A fegyvereke nem írta alá személyesen kim,tehát nincs is rá bizonyíték...Istenem,és nem érzik kínosnak,szégyennek ezt az indokot...az ezer konténerben biztosan élelmet küldtek az oroszoknak mert arra volt szükségük,vagy misebor volt?
kereső
NERnia kormánya ennyit birt kinyögni magából? Ez nulla a 1000.hatványon. Ez nem Magyarország kormánya- ez orosz alattvaló kormány moszkva külsőn. Az én Magyarországom az, amelyik 1,2 milliárdot dobott össze a MET.nek, 1%-okból, az én Magyarországom az , ahol a civil szervezetek magánszemélyek segitségével segitik az ukrajnai menekülteket- a gyermekek oktatását, az én Magyarországom az, ahol magánszemélyek megszervezték a "Sárkányellátót"-és ma már 100 miliókkal gazdálkodnak magánszemélyek adományiból- és ezen adományokból az ukrajnai fronton harcoló magyar származású hazafiakat segitik, az én Magyarországom az , amely azt mondja erre a kormány "válaszra": "szószegők lettünk, hullarablók...",. Ez a kormány nem ennek a Magyarországnak a kormánya, mert ez a kormány nem csak ezt nem itéli el, haben azt sem, hogy putyin az ukránok trianonját akarja- ez a kormány ezt támogatja. Ez a kormány nem itéli el a civilek ellen elkövetett napi bombázásokat, a civilek ellen bevetett ballisztikus rakéták bevetését, a civilek ellen használt kazettás bombákat, a civilek elleni thermo bomba használatát, a több tizezer ukrén gyermek elrablását- és ukrajna elleni nevelését, itenditásuk megváltoztatását. (mint a török a magyar gyermekek janicsárokká nevelését). Nem szégyenlik magukat-ilyen "indoklást" adni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.