„Ha Zsoltot kóstolgatják a túloldalról, mi is ott leszünk” – reagált a Magyar Nemzet a Bayer nagyapjának nyilas és besúgó múltjáról szóló hírekre.

Turbó fokozaton vinnyog és fenyeget a fideszes agit-prop a nyilas és kommunista besúgó Bayer-rokonság miatt

Bayer Zsolt, politikai publicista, közéleti szereplő. Forrás: Youtube

A szebb napokat is látott Magyar Nemzet propagandistája, Szentesi Zöldi László azonnal mosdatni kezdte Bayer Zsolt, alapító Fidesz-tagot és kormánypropagandistát, miután Ungváry Krisztián történész tanulmányban tette közzé Bayer nagyapjának kifejezetten undorító életútját – a Telexen is.

A személyeskedést és karaktergyilkosságot a magyarországi politikában meghonosító Fidesz házi lapjában Szentesi Zöldi ezt kérdi:

Miért is kellene egy 1963-ban született unokát összekötni régi ügyekkel? Van bármiféle köze Bayernek ahhoz, amit a nagyapja tett vagy nem tett? Nyilvánvalóan semmi.

Ennek előzménye, hogy Ungváry Krisztián történész eddig nem ismert részleteket közölt a kormánypárti lap újságírójának, Bayer Zsoltnak a nagyapjáról. E szerint Gyimes Károly már a II. világháború előtt aktív tagja és szervezője volt a nyilas pártnak Kiskőrösön, a holokauszt idején gettóorvosként testüregi motozásra tanította be a helyi gettó személyzetét, majd a háború után önként jelentkezett az ÁVH-nál, és besúgónak állt.

Bayer ezen tények egy részét korábban elismerte, de például azt állította, hogy nagyapja gettóorvosként „embereket mentett”.

A Fidesz-tag publicista ezidáig nem reagált Ungváry videójára és írására, megtette viszont kollégája. Szentesi Zöldi László egyrészt megemlíti, hogy a baloldali sajtó „olyan izgatottan tálalja” az információt, mintha „akkoriban nem sok millió ember életéről, haláláról, hanem alkalmi hüvelyvizsgálatokról szólt volna a nagyhatalmi játszma.”

Szentesi Zöldi hangsúlyozza, tévedés azt gondolni, „hogy Bayernek mondania kellene valamit a történtekről, mert lebukott, lelepleződött, vagy valami ilyesmi.”

Bayer Zsolt (…) publicista. Semmiféle politikai vagy erkölcsi kötelezettsége nincs, nem kér részt a közhatalomból, ahogyan politikai felelőssége sem létezik. (…) Nem kormánypárti politikus, és amennyire tudom, nem is óhajt az lenni” – írja az elkötelezett, 1988 óta Fidesz-tag újságíróról, aki írásaiban szakmányban hurcolt meg a fideszes kormány politikájával elégedetlen és annak hangot adó diáklányokat is.

Persze a fideszes nem lenne fideszes, ha nem fenyegetődzne egy kicsit, úgyhogy Szentesi Zöldi így folytatja:

„a nemzeti oldal emblematikus figurája. Százezrek, milliók figyelik, követik, olvassák, hallgatják. (…) Soha nem engedjük meg, hogy Ungváry-féle alakok ócska hazugságokkal megpróbálják kikezdeni az erkölcsi hitelét. Hűségesek vagyunk a magyar ügyhöz, de egymásra is figyelünk, nem hagyjuk magára azt, akiket mocskos rágalmakkal gyaláznak. Az olvasónak tudnia kell, hogy Bayer Zsolt nélkül a magyar nemzeti oldal nem tartana ott, ahol most tart. Ha tehát őt támadják, minket támadnak.

És ha Zsoltot kóstolgatják a túloldalról, ígérem, mi is ott leszünk.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Én azt nem tudom, hogy ki kutathat a nemzeti levéltárban, de azt gondolom, hogy nem egyedül Ungváry. Na most Ungváry ezt találta a Bayer nagypapáról. Aki azt állítja, hogy Ungváry hazudott, vagy a nemzeti levéltár hazudott, az kutakodjon levéltárakban más hiteles iratokban, és cáfoljon. Ha tud.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Shikari: Te meg eddig lapultál mint szar a fűben? Vagy te vagy ez az elmebeteg őrnagy is?
Nanya
@Shikari: táncolj baszd anyád ! a gazdád már nem bírta a tovább,besett a budiba.
Nanya
@Shikari: azt jó ugrálóst járd ,amit Brüsszelből fütyülnek ! majd a főni megmutatja a koreográfiát. Ő már csak tudja. ma fütyülték a talpa alá. azt mondta,hogy nem fog táncolni,pedig nagyon DE !
Szakadj meg ...
Nanya
@Shikari: PUTYINOD A GYEREKGYILKOS TE SÖPREDÉK !
-Ne felejtsem: Még most is röhögve nyerítek ha a csúti táncosotok leszereplése jut eszembe !

mi is van azzal vétótánccal?
kücsögdudára ,fűzfa fütyülőre ropja a táncot a főni?
Nanya
ezt szeretem bennetek( meg a vasvillát)!
két csűrdöngölő,egy keringő,kerge birka módra ,majd egy idegroham.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.