Ahol muszáj, a Momentum együttműködik a választásokon a többi ellenzéki párttal, de a közös listából nem kér, viszont előválasztásokra nyitott akár öt helyen is. A pártban Vitézy Dávidot Ungár és Orbán közös jelöltjének tartják, Karácsonnyal 90 százalékban egyetértenek, a DK szapulásából kicsit visszavesznek és már 2026-ra készülnek, bár az ÁSZ-bírságok a Momentumot is padlóra küldhetik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Annácska a főpolgármester jelölt Vitézy ügyét most jó szemüvegen nézi!Az ellenzéknek csak olyan közös listát kell felállítani, amit minden párt elfogad és szívvel , lélekkel támogat!Ha a listán olyan ember is szerepel akit a pártok csak ímmel-ámmal támogatnak , az az eredményen is meg fog látszani.
rücsü41
Amennyiben az ellenzéki pártoknak nem egy jelöltje van, akkor az a tisztességes eljárás, ha előválasztással kiválasztják, hogy ki az alkalmasabb jelölt a főpolgármesteri címre s csak azt indítanák az ellenzékiek a FIDESZ jelöltjével szemben, de ezután minden erejükkel ezt az egy jelöltet kellene minden ellenzékinek támogatni, de nem úgy mint azt tették a múltkori országgyűlési választáson, mert a ímmel -ámmal támogatott személy soha nem tud nyerni!!!
vitriol
Ungár tagadhatatlanul fideszes, de kétkulacsos politikát folytat, és hülyíti az egész magyar ellenzéket. Ha Vitézy beleáll ebbe a zavaros helyzetbe, akkor csak saját renoméját kockáztatja, pedig azért valóban megdolgozott!
Pusztai
@rücsü41: szerintem a fidesz elleni szavatok számának maxolásához KÉT LISTA KELL!
egy momentumos, és egy dk-s, ugyanis a kettő rührli egymást egy lista esetén nem mennek el sokan mondván rühelem a dk/momentumot, nem szavazok.
két lista és ez megoldva.
RonaGyuri
@Pusztai: nagyin komoly ismereti gondjaid vannak! =))
RonaGyuri
Elgondolkodtam

ráadásul két okból is

Az elmúlt napok híreinek sztárja, Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-képviselője, a Margrethe Vestager versenyjogi és Thierry Breton belső piaci biztosnak címzett levél egyik aláírója, amiben felhívják a figyelmet arra, hogy: „A magyar kormány a hatalmat kiszolgáló kormánypropaganda egyik legfontosabb támaszára, az NMHH-ra bízná az online platformok, digitális szolgáltatások ellenőrzését. Ez újabb veszélyeket jelent a maradék szabad nyilvánosságra Magyarországon”!
Európai parlamenti képviselők levelókben aggályaikat fejezik ki azzal kapcsolatban, hogy a magyar kormány képes lesz-e betartani a digitális szolgáltatásokról február 17-én hatályba lépő uniós rendeletet.
Az említett „EU-s rendelet egységes szabályokat határoz meg az online platformok működésére, biztosítja például, hogy a felhasználók szabadon gyakorolhassák alapvető jogaikat, például a véleménynyilvánításhoz vagy a személyes adatok védelméhez való jogukat. Elsődleges célja, hogy megakadályozza az illegális és káros online tevékenységeket és a szándékos álhírterjesztést.”
Nos ami azt illeti ezzel kapcsolatban indult be az agyam:
egyfelől ad véleménynyilvánításhoz való jogok; személyes tapasztalataimból is tudom (a hvg.hu egyik szerkije számos alkalommal letiltott ilyen miatt, méh másik csak simán törlik), hogy a helyreigazítást nagyon rosszul viselik
másfelől; ad szándékos álhírterjesztés; aminek két érdekes momentuma is van:
mit jelent az, hogy szándékos az m, Századvég és AK rendszeres a valósággal köszönőviszonyban sem lévő tudósításai szándékosnak számítanak?
illetve
Az MTI igencsak egyedi fordításai, pontosabban azok ellenőrízetlen tovább harsogása ide számít-e?? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.