Trükkösen megkerülték Orbán Viktor szabályát. 

Csellel tarthattak palesztinpárti tüntetést Budapestenillusztráció, Piero CRUCIATTI / AFP

A miniszterelnök korábban világosan megmondta, hogy Magyarországon nem lesz terrorpárti tüntetés, egy anarchista szervezet azonban pénteken mégis tartott egy ilyet a Rendőrpalota előtt. A szervezet bejelentése szerint a szólásszabadságért tüntettek, de végül kiderült, hogy egy palesztinpárti megmozdulásról volt szó – írja a 168.hu.

Az eseményt a Facebookon szervezte a Varjú Kollektíva,

a tüntetésen beszédet mondott a Magyarországi Palesztinok Egyesületének elnöke is, aki szerint nincsenek izraeli túszok, csak katonai foglyok, és a Hamászt senki nem nevezte terrorszervezetnek.

A mintegy száz egybegyűlt a „Rendőrállam: gyengébb nálam”, valamint a „Free Palestine” („Szabad Palesztinát”) rigmusokat skandálta, majd egy perces néma csenddel adóztak a konfliktus minden áldozata előtt. Az egybegyűltek közül sokan a tradicionális palesztin sálat, a keffijét viselték.

Forrás: 168.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak a neonáci tüntetést is engedélyezőknek egy újabb ""tévedése"" !
Nem lett több, mint egy hazai (szerintem mihazánkos) szimpátiatüntetés a Hamasz terroristái mellett! Erős Fidesz hátszéllel!
(köztudott, hogy az újnyilasok csak azt mondják ki, amit az Orbán meg nem mer vagy akar kimondani). Fiókpárt...ellenzéki elnevezéssel, ha kellene, azonnal kormányerővé venné be a Kmalac!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.