Feltehetően az a plakát sem kerülne többe, amin az szerepel, hogy a Fidesz-matek szerinti 99 % véleményével ellentétben, ami saját bevallásuk szerint másfél millió válaszlevelet jelent, mínusz, amiket nem számoltak, mert még a posta egyik fakkjában dekkolt, a fennmaradó 6,5 millió felnőtt magyar miként vélekedik az adott kérdésekről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Beati pauperes spiritu

Egy igazán találó cím

Mottó:
Beati pauperes spiritu, quoniam ipsorum est regnum caelorum
Máté evangéliuma 5. fejezet, A hegyi beszéd

varosikurir.hu/wp-content/uploads/2024/02/varosikurir-tudta1.jpg

A varisikurir.hu „99% boldog, hogy semmibe vették a bugyuta kérdésre adott válaszát! – Na ez nem szerepel az új kormány-plakátokon” címmel elmélkedik az elmúlt napok történései ürügyén. A felvetvén azt a mások által is firtatott kérdést: azzal, hogy a magyar miniszterelnök a csütörtöki EU csúcson már nem mert szembe szállni Ukrajna támogatásával és vétózni, tulajdonképpen nagy ívben tett az általa/általuk ezerrel propagált konzultáció „eredményére”.
A cikk még ezen is túllépet és egy nagyon nagy igazságot fogalmazott meg. Orbán hívei boldogok ás lelkesen ünneplik okos és daliás félistenüket most is!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.