Az aHang aktivistái csütörtökön Brüsszelbe utaznak, százezer érvénytelen nemzeti konzultációs ív társaságában.

Brüsszelben verik bele Orbán orrát a konzultációs hazugságaiba

Jó sokat összeszedtek. Forrás: aHang

A rendkívüli uniós csúcstalálkozó idején Brüsszelben tartanak majd nemzetközi sajtótájékoztatót – közölte a szervezet.

Az aHang akciójával azt mutatja meg, hogy a legutóbbi nemzeti konzultáció eredményei alapján „a kormányfő hamisan hivatkozik a magyar közvélemény 98 százalékos támogatására. A valóság ezzel szemben az, hogy a választópolgárok mindössze 18 százaléka küldte vissza a konzultációt – amelyet egyébként ismeretlen helyen tárol és ellenőrizhetetlen módon dolgoz fel a kormány”.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő állítása szerint több mint másfél millióan töltötték ki és küldték vissza az íveket.

Az aHang október végén közölte, hogy gyűjti az üres vagy érvénytelenített íveket azoktól, „akik nem értenek egyet a nemzeti konzultáció kérdéseivel, a kérdésfeltevés módjával, a meghatározott témákkal, illetve úgy vélik, hogy más, égetőbb kérdésekkel kellene foglalkoznia a kormánynak, mint például az oktatás, az egészségügy, a lakhatás vagy épp a környezetünk és az akkumulátorgyárak”. 

A sajtótájékoztatót itt lehet majd követni.

Forrás: aHang
Fotó: a Hang

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Fidesz csőcselék, várt valaki mást, és ez a retkes banda mutogatott Gyurcsányra hogy hazudik, alja szemetek... élen egy zsiros elmebeteg cigánnyal
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
EZ NAGY SZOPÁS A FIDESZNEK ÉS TÁBORÁNAK ! Nyomkövetőt rakott egy nemzeti konzultációs kérdőívre a Kétfarkú Kutyapárt – megdöbbentő, ami ezután történt . A Magyar Kétfarkú Kutyapárt kísérlete egészen meglepő eredményt hozott. Még a postán volt a boríték, amikor kihirdették az eredményt. egy nyomkövetőt helyeztek a nemzeti konzultáció válaszborítékjába, hogy nyomon lehessen követni annak útját. """ Az AirTag egy olyan apró, bárki által beszerezhető eszköz, ami Bluetooth technológiát használ a közelben lévő Apple eszközökkel való kommunikációra. Nem egy titkosszolgálati eszköz.""" A január 17-én feladott levél egy nappal később a Magyar Posta budaörsi levélelosztó üzemében jelentkezett be. Aztán egy hétig nem mozdult onnan, majd január 26-án reggel (amikor a konzultációt lezárták, az eredményeit pedig már közzétették), a boríték még mindig ott volt, a postán.
Nessy
A visszaküldött levelek száma nem volt magas, amikor elindult az online válasz lehetőség. Mint az előző esetben is, meglódult a levelek száma! Előkerült felehetően az akkor használt levél visszaküldő program, amivel nem létező IP címekről lehetett percek alatt kitöltött leveleket küldeni. Csak ráérő pár aktivistára volt szükség.
balos
@Shikari: magácska tévedésben van!Leszarom tabletta bevéve és szarok a fejére,mert a szája már megtelt!Kiteheti rá a megtelt táblát!
balos
@Shikari: Csak hogy érezd a törődést nyalonc!
Cherry
@Őrnagy: Te primitiv cigány takarodó. beteg állatok . egy zsiros elmebeteggel az élen , most sz@rban vagytok, a zsiros kis putris megkapta amit érdemel hahahhahahahhahah irogass libsit, fidesz csőcselék prolik vagytok Fáj az igazság , kimutatta a cigus a foga fehérjét ,,sz@rt sem ér a pojáca hahahhahahha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.