Ács Dániel, a 444 újságírója volt a Most jövök legújabb adásának vendége, ebben a cikkben pedig a másfél órás beszélgetésből gyűjtöttünk néhány erősebb gondolatot. „Az irdatlan mennyiségű per és a rám költött közpénz okozott lelkiismeret-furdalást. Tudtam, hogy több ügyvédi iroda rám van állítva, és az egész újság hitelét kockáztatom azzal, hogy újra és újra beperelnek, újra és újra bíróságra járunk, amiből újabb médiakampányok készülnek” – mondta arról, hogyan dolgozta fel azt a nyomást, ami a korrupciógyanús ügyek feltárásakor nehezedett rá.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
@Maccska: Azzal nem értek egyet, hogy kevered a szezont a fazonnal, valamint mindig mindent átértelmezel a vágyaid sugallata alapján!
Neked nem kék az ég, nem zöld a fű, ha véleményvezéreid nem azt mondják...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Arra a kérdésre, hogy szerinte Huth – aki egyébként a Pesti Srácok nevű kiadvány főszerkesztője – ezt valóban megtenné-e, Ács azt mondta, hogy „túlzás, de a gyűlölet ilyen szintű, én ezt érzem. Hazaárulónak tartanak, egy hazaárulóval mit kezdenél, egy hazaáruló mit érdemel? Már pedig ők minket, téged, engem hazaárulónak tartanak, egy külföldi ügynöknek, ezeket ki is mondják.”
izéke
A jobboldal nosztalgiával gondol vissza a hitlerista éjszakai vonulásokra,a zsidó emberek,üzletek elleni támadásokra,
Pusztai
Huth - Pindroch páros hosszabb ideig az ATV -n volt elemző anno náluk ostobább közszereplőt nem találni.
És egymást még erősítették is!
Kaatsztrófa ilyen emberek lehetnek vélemény formálók, akik a kialakult választási eredményre is hatással van.
Dr. Proktor
Volt már példa ilyenre a magyar történelemben és nem is mindig maradt a verbális szinten!
A cipők a Dunaparton emlékeztetnek minket erre, csak míg kit-kit arra hogy milyen borzalmas lehetett, addig kit-kit arra hogy jó lenne megismételni...
simmering73
7:01-re egérkezett a propeller antiszemitája is mind a négy lábán.
kereső
@Dr. Proktor: 06:47 De az is, és a gázkamrák borzalma is ezzel kezdődött- a verbális, szavakkal történő gyilkolással.Nem kéne SOHA elfeledni, és nem kéne SOHA TÖBBÉ megengedni- de a magyar társadalom "jobb oldali" része ezt nem tanulta meg.
Dr. Proktor
@Maccska: Tipius eszetlen vagy, bár nem te terelsz hanem téged terelnek!
Dr. Proktor
@Maccska: Azzal nem értek egyet, hogy kevered a szezont a fazonnal, valamint mindig mindent átértelmezel a vágyaid sugallata alapján!
Neked nem kék az ég, nem zöld a fű, ha véleményvezéreid nem azt mondják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.