A bíróság több mindent is megengedett a végrehajtói kar korábbi vezetőjének. Hetente immár kétszer több órán át bevásárolhat, szakmai továbbképzésen vehet részt, orvosi vizsgálatokra is járhat mostantól a korábban két éven át előzetes letartóztatásban lévő, majd tavaly decemberben házi őrizetbe került Schadl György – írja a Blikk. Erről kedden döntött a Fővárosi Törvényszék.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Milliárdos pénzekről van szó, erre föl boltba járogat?
Ez is már micsoda aljasság? Nyilván olyan bíró hozott ilyen enyhítő intézkedést, amelyik a maffiához van becsatornázva!
Qqberci
@Béla333: Ha pedofil lenne, már kegyelmet is kapott volna...
kereső
Völner meg gyakorolja ügyvédi hivatását. Varga judit meg a magyar parlament akármilyen bizottságának az elnöke, és az unióba készül a fideSS listavezetőjeként- képviselni Magyarországot, és erősiteni az ország jó hirét, imázsát.

A schsadl és társai által elkövetett bűncselekmények társadalomra veszélyességi fokát mérlegelte már a "kijelölt" biróság? Ezek szerint úgy itélték meg, hogy az igen csekély.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.