Egy bíróságon volt takarító egy nő, de titokban rendszeresen felbontotta, majd visszazárta a bírósági leveleket, feltúrta a bírók asztalán az iratokat, és le is fényképezte azokat. 1 év 10 hónap börtönt kapott, Novák tavaly februárban kegyelmezett meg neki.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez lehet, hogy közel sem annyira súlyos ügy, mint a nácik szabadonengedése, pláne a pedofilt segítő kegyelme. De nem tudni, hogy a takarítónő csak kíváncsiságból olvasgatta-e ezeket a leveleket, vagy valaki(k)nek a megbízásából fényképezgette, és továbbadta-e másnak. Ha az utóbbi, akkor talán nem kéne még lezárni azt a nyomozást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
SZÓVAL ABLAKMOSÓ KATYA ERŐSEN BŰNPÁRTOLÓ .
BRRRRRRRRRR!!!
Nyírfa
A takarítónő akár beépített ember is lehetett. Kérdezgetni kéne még kegyelem helyett, ugyan mi oka volt a turkálásnak és a dokumentálásnak.
Béla333
@Nyírfa: 13.37
Ki is felügyeli a NER titkosszolgálatát? Ja? Az Arrogáns Tóni...
Gondolod, hogy őket nem érdekli, hogy a bírók közül kit és mivel lehet megzsarolni?
Ne felejtsd el, hogy maffiaállamban élünk...
Nyírfa
@Béla333: 13.40

Nem felejtem, csak únom! :)
De azt nagyon.
nemkati
Azon gondolkodom, hogy vajon a Novák előtti közt. elnökök kiknem kegyelmeztek meg? Lehet, ott is találni érdekes eseteket.
kereső
@Béla333: Vagy éppen egy vállalkozót, akinek a fővállalkozó- általában a közbeszerzés nyertese- elfelejtette kifizetni a munkadijat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok