Dr. Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő újabb felháborító fideszes bizniszelésre bukkant.

Hadházy újabb fideszes offshore bulira bukkant, de most jó hírt is tudott mondani

Látszatra sem nagyon adnak. Forrás: Facebook

Az már sajnos „hagyomány”, hogy a magyar politikusok mindig rárepülnek a világkiállításokon (mi értelme van ezeknek még az internet korában? Oh, wait…) lenyúlható adóforintokra, a sevillai világkiállítás pavilon botrányától kezdve a „sámandobos” balhéig. Hadházy találata pedig illeszkedik a sorba, bár most egy kis jó hírt is tudott mondani.

A bejegyzés így hangzik:

Lehet ezt még fokozni: Rogánék EGY LEJÁRT ENGEDÉLYŰ DUBAJI CÉGNEK dobtak oda fél milliárdot az oszakai világkiállítás ürügyén. Miután pár napja írtam arról, hogy MEGHÍVÁSOS, ZÁRT "versenyben" adták oda ezt a megbízást egy olyan dubaji cégnek, aminek tulajdonosáról és eddigi tevékenységéről semmit nem tudni (mert a honlapja sem árul el semmit), többen jelezték, hogy azért az Egyesült Arab Emirátusok nyilvános adatbázisából lehet néhány részletet látni. Pl azt, hogy a Ramerset International FZE cégbejegyzésének érvényessége MÁSFÉL ÉVE LEJÁRT.

A helyi viszonyokat ismerő honfitársaink szerint ez amúgy elvben nem jelent túl sokat, némi pénz befizetésével ez az engedély valószínűleg könnyen meghosszabbítható lenne. De mégis vicces adalék és nagyon sokat elmond arról, hogy a Fidesz hogyan szórja továbbra is két kézzel a pénzt a haveroknak.

Annak hogy ezt egy engedély nélküli dubaji cégen keresztül teszik, két értelme van. Az egyik az adóelkerülés (ez ugye csak kényelmetlenség, hiszen ha adózniuk kellene, akkor a befizetett adót megint el kellene lopniuk). A másik a tulajdonos elrejtése (ez jó hír, mert ezek szerint azt mérik, hogy azért zavarja a saját szavazóikat is a mértéktelen lopás. Az sajnos viszont biztos, hogy szégyelni nem szégyellik)

A kiosztott oszakai pénzről itt írtam pár napja – zárul Hadházy Ákos bejegyzése.

Forrás: Hadházy
Fotó: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
..mint a dögkeselyük... kullancsok,piócák,stb..
NKF
Jaj,Istem! Mi lenne velünk ha nem lenne ez a Köcsögházy?
Tuti,hogy hülyén halnánk meg!
nemkati
Nem tudom másképp értelmezni, hogy egyesek nem a kormány mértéktelen és pofátlan lopásain háborodnak fel, hanem azt gyalázzák, aki ezekre rámutat, minthogy maguk is tapsolnak a lopásokhoz, és maguk is ezt teszik az ő lehetőségeik szerint. Undorító, és a legkártékonyabb emberfajta.
Aki Én
@NKF: Köszönjük neked, hogy mindig megerősíted Hadházy állításait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.