A Kardosné Gyurkó Kata elnökölte Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) Facebookon védte be Novák Katalin Fidesz-alelnökből lett köztársasági elnököt.

A pedofíliát elítélte, Novák kegyelmi döntését támogatta a Nagycsaládosok Országos Egyesületének vezetője

Érthetetlen, mi okból adott kegyelmet Novák. Forrás: Facebook

Novák egy pedofil-ügy egyik elítéltjének adott kegyelmet. A NOE-elnök 444 által kiszúrt bejegyzése szerint 1987-es megalakulásuk óta változatlan értékek, a család és a gyermekek feltétlen tisztelete alapján működnek.

„A 2020-ban kiadott állásfoglalásunk ma is ugyanúgy érvényes. Nagycsaládosként és ötgyermekes édesanyaként a pedofília minden formáját elutasítom. Elnök Asszony kegyelmi döntését tiszteletben tartjuk”

– írta az eredeti bejegyzésében Kardosné Gyurkó Kata, majd nem sokkal később törölte valaki az utolsó mondatot.

A NOE egyik 2020-as közleménye a pedofil bűncselekmények büntetési tételek szigorításáról ezt írja:

„Ezt a biztonságot azonban nyomasztó árnyékként fenyegeti minden olyan döntés, amely súlyos büntetés nélkül hagyja a gyermekek elleni bűncselekményeket, biztatást adva ezzel a pedofil hajlamú embereknek, s kockáztatva a bűnismétlés lehetőségét. A Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöksége felháborítónak és elfogadhatatlannak tartja, hogy abban az esetben, ha valaki bizonyítottan pedofil bűncselekményt követett el, gyermekeink között járhasson vagy dolgozhasson.”

Majd ezt:

„Megalapítása óta a NOE mindig valami mellett, elsősorban a család, a gyermekek védelmében emelte fel a hangját. Most is ezt tesszük. A mostani megnyilvánulásunk azonban kettős. Történetünk során először NEM-et is mondunk. Nemet mondunk a pedofíliára, az azt bármilyen szempont miatt mentegető, felmentő érvelésekre, és nemet mondunk arra a jogi szabályozásra, amely lehetőséget ad szabadon engedni a legaljasabb módon bántalmazott gyermekekből élvezetet, hasznot húzó bűnözőket. Nincs olyan indok, nincs olyan szándék, amely ezt megengedhetővé teszi. ”

Ezután kérték a jogalkotókat, hogy „a lehető legszigorúbb büntetési tételekkel módosítsák a Büntető Törvénykönyv vonatkozó jogszabályait.”

Egyébként az egyesület 2018-ban az akkor még Fidesz-alelnök Novák Katalinnak adta a NOE-díjat „a családokért, kiemelten a nagycsaládokért végzett rendkívüli, áldozatos munkájáért.”

Forrás: 444

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
Van az a pénz és a fidesz retkek imádói,,,,
Havanagi
Leszóltak neki a NER-ből,hogy itt az idő a "háládat kimutatni ".
Józsipapa
csoda, hogy a ficsakos nő eddig nem szólalt
meg...
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 21:26 ☻ Ne szarj be cicuska, jó úton halad a román cigány gecid és kleptokrata szektája! Már a lábszárra és a kézre is jutott a kitüntetésekből, az Észak-Koreai katonai vezetőknek, most a TEK-eseken a sor, a pszichopta diktátor magánhadsege.
i.ytimg.com/vi/gNy0KUMBuwU/maxresdefault.jpg
Yoda69
Mocskos pedofil simogatok.
Remelem novak, varga es ez az uj luvnya is belebukik a botranyba.
balos
@Yoda69: Az új luvnya dubajban keféli a kabinost!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.