Győrfi Pál is elismerte, hogy voltak problémák az új rendszerrel az első hétvégén.

27 percig hívta hiába az orvosi ügyeletet egy dunaharaszti nő, aztán megszakadt a vonal

Győrfi Pál. Kép: MTI/Krizsán Csaba 

Lakossági fórumon vette védelmébe Győrfi Pál az új ügyeleti rendszert Dunaharasztiban – írja a Dunaharaszti Online. A város az egyike azoknak a településeknek, ahol február elsejével teljesen felszámolták a helyben elérhető orvosi ügyeletet, illetve azt az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) vette át telefonos rendszer bevezetésével. A rendszer rögtön az indulása után csúnyán leszerepelt:

Több mint 27 percen át hallgatta egy nő Dunaharasztiban az orvosi ügyelet telefonos automatáját, mielőtt a vonal megszakadt volna

Győrfi, az OMSZ szóvivője elismerte, hogy voltak problémák az első hétvégén. Jelezte, hogy most is tart az első tapasztalatok kiértékelése, és úgy alakítják a rendszert, hogy ilyen ne fordulhasson elő. A vonalak terhelése ingadozó, volt olyan, amikor egyszerre 30-an várakoztak.

Nincs kőbe vésve a rendszer, a finomhangolás most is tart

– mondta Győrfi. Szerinte ha az ügyelet rendszeresen túlterhelt, akkor megnézik, hogy milyen bővítési, változtatási lehetőség van. Lehetőség az is, hogy valahol 24 órás mentési pont, vagy mentőállomás épüljön ki. A szóvivő kiemelte, hogy életveszélyes és súlyos esetekben továbbra is a 112-es segélyhívót kell hívni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
ilyen amikor egy fasz lojális a hatalomhoz, emberélet nem számít!!
Nessy
Aztán a "finom hangolásból" lesz több vonal, diszpécser, mentőegység??? Aminek láncfűrésszel estek neki, ott mit lehet "finom hangolni"!
Toller Béla
Nemááá ...a győrfi, maga a nagy győrfi is elismerte, hogy a hülye barom az hülye barom ? Mi történhetett ? Beteg tán ? Amúgy meg, sürgősen tegyenek valamit, a bíróságok minden gyilkosra kimérik a megfelelő legsúlyosabb büntetést, nem csak gyorshajtás van a világon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok