A külügyminiszter New Yorkban adta elő különös elgondolását az amerikai nagykövetről.

Szijjártó Péter megtalálta az ellenzék valódi vezérét, szerinte David Pressman az

Kép: Szijjártó Péter / Facebook

A beavatkozás sokféleképpen mehet végbe, például az Egyesült Államok nagykövete az ellenzék valódi vezetője. Ez történik most Magyarországon, az USA nagykövete a megosztott ellenzék valódi vezetője és sokféleképpen beavatkozik a politikai életben Magyarországon

– mondta Szijjártó Péter, mikor New Yorkban a Fiatal Republikánusok Klubjában ismertette a magyar belpolitikai viszonyokat. A miniszter szerint – mint a 444.hu idézi

Ez egyrészt szórakoztató, másrészt növeli a támogatottságunkat.

Szijjártó a közösségi oldalán osztotta meg a videót, melyben különböző állításokat fogalmaz meg New York-i közönségének a magyar viszonyokról, valamint elsorol néhányat a szuverenitási törvény melletti kormánypárti érvek közül:

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Billibácsi
Peti! Bár igazad lenne! Többre mennének bele mint ezekkel a saját pecsenyéjüket sütögető impotens gyülekezettel.
Nyírfa
Pjotr koma Amerikában beleavatkozott Amerika belügyeibe.
Nessy
@Nyírfa: Á, ő ilyet nem tenne! Hiszen jelszavuk a szuverenitás! Mármint szépen tudnak róla mesélni, miközben jönnek a titkosszolgálati megfigyelések, lehallgatások, szankciók, stb. Jogorvoslatnak helye nincs! Még szerencse, hogy már nincs halálbüntetés, csak karaktergyilkosság!
RonaGyuri
Nincsenek véletlenek

Orbán NATO színjátékának súlyosabb következményei is lehetnek

Mint ismert: „Magyarország elleni jelentős utazási korlátozások és a Magnyickij-törvény egyes, magyar politikusokkal szembeni alkalmazása is terítéken van az Egyesült Államokban, miután David Pressman nagykövet visszautazott Washingtonba, hogy Antony Blinken külügyminiszterrel és a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsának vezetőivel konzultáljon az amerikai-magyar kétoldalú kapcsolatokról. A Magnyickij-törvény értelmében korrupció és emberi jogok megsértésében bűnös külföldi döntéshozókkal szemben vezethetnek be beutazási tilalmat az USA-ba.”
S most egy hír az ibériai félszigetről: Spanyolországban az orosz-ukrán háború kitörése óta érvényben lévő törvény alapján vizsgálják, hogy Hernádi Zsolt és Szalay-Bobrovniczky Kristóf megvásárolná a Talgo spanyol vonatgyártót.
Nyírfa
@Nessy: tegnap, 22.29

Orbánék csak azért nem utalgatnak a halálbüntetés visszahozatalára, mert aggódhatnának, hogy végül ők is bitóra kerülhetnének. Szintén tényező, hogy Nyugaton már civilizáltabb emberek élnek, és esetleg kitessékelnék a barbárokat maguk közül.
Eltelt ezer év, és a magyarok még mindig ott tartanak, hogy nyeregbe ülnének, és kalandozni indulnának Európába. Képtelenek beilleszkedni. H azt a 3-4 millió IQ-huszárt, akik életben tartják a már nyíltan fasiszta diktatúrát, a határainkon kívül tudhatnánk, ki is épülhetne egy , a közvetlen és a képviseleti demokrácia elegye, amely módot adna az egyén, s általa a társadalom szuverenitásának és közösségi szemléletének a fejlődésére.
De, amíg ilyen jelentős visszahúzó erő uralja az országot, addig érdemi változásra nem számíthatunk, legfeljebb erőszakra.
Cherry
Holnap meg az a jó édes Anyád te elmebeteg csúcsfejü. akkora barom vagy hogy az már fáj,,, fidesz patkány

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.