2016-ban augusztus 20-a alkalmából Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést vehetett át V. János, a később pedofíliáért elítélt gyermekotthon-igazgató Lázár Jánostól, akkori Miniszterelnökséget vezető minisztertől, aki az átadás pillanatában a riói olimpián tartózkodó Balog Zoltán minisztert helyettesítette. V. János 2016-ban, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatójaként kapta meg „a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként” állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából a Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetés polgári tagozatát.

Forrás: hodpress.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
Azt a mindenségit!
„a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként”

???

???
Pálinkás Pál
ezen nem kell csodálkozni..a fidesz a szexuális deviánsok selejtes halmaza...
kereső
2011-ben az egyik nevelő már tett feljelentést az igazgató ellen. Akkor sikerült elsikálni az ügyet. Az egyik bántalmazott gyermek 2016-ban öngyilkos lett- vonat elé vetette magát a bicskei vasútállomáson. Ezután a gyermek egyik barátja, szintén bántalmazott, ment el a rendőrségre és ő tett feljelentést. Ezt már nem sikerült eltussolni,,,,,,,,,az igazgató helyettes közreműködésével sem.
Pusztai
lázárnak a dohányboltosok is örülnek, hogy ellopta a megélhetésüket.
azóta is tapsolnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.