Februártól már működik az Unióval Közös Agrártámogatási Program (KAP). Az idei első 20 pályázati kiírás a 69-ből már február-márciusban megjelenik. Azután folyamatosan 11 program 69 pályázatára lehet még idén jelentkezni támogatásért az agrárium és élelmiszeripar majd minden területéről. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Támogatási dömping az agráriumnak! Kicsiknek, nagyoknak bőven jut!” című hibrid konferenciájának előadói friss és exkluzív információkkal szolgálnak. (x)

Várhatóan 2900 milliárd forint keretösszegű, uniós és hazai pénzből összerakott támogatás áll rendelkezésre a mezőgazdasági és élelmiszerfeldolgozó-ipari szektor fejlődéséhez 2027-ig. 1500 milliárd jut gazdaságfejlesztésre, 1000 milliárd pedig a zöld jövőre.

Éppen időben vagyunk! Az elmúlt 2 év piaci zavarai miatt meg kell erősíteni a szektor szereplőink alkalmazkodóképességét, több lábon állását, termelési szerkezetük diverzifikálását.

A konferencián a már ismert pályázati feltételeket, az egész éves menetrendet és pályázatkiírási címeket is ismertetjük. Rendkívül változatos és nagyon előnyös intenzítású pályázati kiírásokra számítsunk!

Előre készüljünk fel! Ha majd megjelenik a kiírás, cégük, gazdaságuk legyen az elsők között! Ebben segítenek előadóink friss, exkluzív információkkal!

A „Támogatási dömping az agráriumnak” című hibrid konferenciára várjuk a kis, közepes és nagy agrárvállalkozókat, vállalatokat, valamint az élelmiszeripari tevékenységet folytató cégek vezetőit, pénzügyeseit.

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/tamogatasi-domping-az-agrariumnak/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.