Szijjártó Péter külügyminiszter hétfői horvátországi látogatásán azt mondta egy interjúban, hogy „Magyarország ellenzi hogy az EU a Boszniai Szerb Köztársaság vezetője, Milorad Dodik ellen vezessen be szankciókat”, illetve kitért arra is, hogy „Oroszország nem jelent biztonsági fenyegetést egyetlen NATO-tagországra sem”.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...Észtország hírszerző szolgálata jelezte, hogy szerintük Oroszország „katonai konfrontációra készül a Nyugattal szemben a következő évtizedben”."
"A Reuters azt írja, egyre több nyugati tisztviselő figyelmeztetett arra, hogy Oroszország katonai fenyegetést jelent a hozzájuk közel fekvő NATO-tagországok számára.."
444.hu/2024/02/13/az-esztek-szerint-oroszorszag-tiz-even-belul-katonai-konfrontaciora-keszulhet-a-nyugattal-szemben

Jó esetben csak egy dilettáns hülye, de nagyobb esélye van annak, hogy egy hazudozó, oroszbérenc hazaáruló!
RonaGyuri
Oroszország nem jelent biztonsági fenyegetést egyetlen NATO-tagországra sem? Ha csak viccel mikor akár atomfegyverek használatával is fenyegtőzik! =))
Cherry
A mocskos ki meleg pincsi csak tudja,,de nem haver Putyin ugye??? undoritó ez a fidesz banda,, mindet elzavarni,,, szemét tolvaj hazaáruló patkányok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.