A korrupcióra és az emberi jogokra nem sok tekintettel lévő országokkal barátkozik szívesen a magyar kormány. A friss korrupcióérzékelési lista alapján van a kormánynak olyan szövetségese, amely kevésbé korrupt, mint Magyarország, de azért a legtöbb partner helyzete rosszabb, mint a mienk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nocsak-nocsak

A 21 Kutatóközpont vizsgálata a qubit.hu szerint: „A magyar választók rendszerszintűnek és súlyosnak tartják az állami korrupciót”

Mottó:
Lánczi András, a Századvég Alapítvány elnöke a Magyar Időknek adott interjújában : „amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája”! =))

Pontosabban úgy fogalmaztak, hogy:
„A magyar társadalom széles körei érzékelik az állami szintű korrupciót, és bár a legtöbb társadalmilag releváns kérdéshez hasonlóan itt is felfedezhetők a politikai táborok közötti törésvonalak – jelen esetben a kormánypárti szavazók a legtöbb korrupciót érintő kérdésben megengedőbbek az ellenzéki és a párt nélküli szavazóknál –, a legtöbb társadalmi csoportról elmondható, hogy rendszerszintűnek és súlyosnak érzi az állami szintű korrupció térnyerését.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.