Azt is hangsúlyozza, hogy ő 95 százalékban Magyar Péter mellett áll.

Pesty László maffiás hasonlattal reagált Magyar Péter akcióira: „Petit féltem egy kicsit”MTI/Rosta Tibor

A telex.hu kérdezte Pesty László ősfideszes dokumentumfilmest, a Pesty Fekete Doboz és a gerilla.hu alapítóját most, hogy Varga Judit exférje, aki szintén kormányzati körökben mozog (mozgott), kitálalt a rendszerről. 

95 százalékban Magyar Péter mellett állok. A maradék 5 százalékban sem ellene vagyok, csak lehet, 5 centivel többet kockáztatott, mint én

– vélekedik Pesty. Az 5% mínusz okát is elmondta a lapnak:

Más a státuszunk, ki kell mondani. Én régi bölény vagyok, 36 éve tolom a biciklit, filmesként, online szakértőként, kampányszakértőként, freelancerként. Némelyek meg tudnának fojtani egy kanál vízben, de olyan múltam van a pártban, és annyit tettem, hogy egyszerűen bizarr lenne hozzám nyúlni. Én a préri szabad farkasa vagyok, ennek van némi szabadságvonzata, »ja, a Pesty?« mondják, és végül mindig legyintenek. Petit viszont féltem egy kicsit

– mondta. Azt is elmagyarázta, mégpedig maffiás hasonlattal, miért félti Magyart:

Ő nagyon aktívan tagja volt a mechanizmusnak. A Cosa Nostrában és a 'Ndranghetában pedig ott van az omertà, a hallgatás törvénye, annak a megszegését nem szeretik, és többnyire csúnyán honorálják. Ez súlyosabb következményeket vonhat maga után.

Azzal pedig, hogy Magyar kilép ebből a belső mechanizmusból, és lemond minden pozíciójáról, „könnyebb lesz őt bántani, mint engem”. Emellett Pesty szerint őt magát azért is „elég kockázatos baszogatni”, mert mögötte van egy profi online csapat, egy webes „gigahálózat, az internet összes technológiája”, ami egy támadás miatt „felélénkülhet”.

De elmondta, hogy a különbségek ellenére javarészt egyetért a Magyar által elmondottakkal.

Ezért tartom szükségesnek, hogy kiálljak mellette. Kockázatos helyzetben van, így a társadalmat jobbról és balról, felekezetre, pártállásra tekintet nélkül szolidaritásra szeretném felhívni. Tessék vele szolidarizálni. Ő ezt elsősorban a Fideszért teszi, a megtisztításáért. Nekünk van egy ideológiánk, miszerint »érted haragszom, nem ellened«. Meg akarjuk tisztítani ezt a konzervatív politikai szervezetet mint hithű jobboldaliak, hogy őszintén, tiszta szívvel lehessen rá szavazni. Mert most gond van, és nem is kicsi

– nyilatkozta.

Forrás: telex.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Billibácsi
B
Van félnivaló! Csak nehogy előkerüljön a putyini recept! Óvakodj az ablak közelségétől pláne emeleten! Az utca túloldalára akkor se menj át ha zöld a lámpa!
colibri
Hogy kinyílt a csipája ennek a nímandnak. Akárcsak hol lik... csupa csipa ez az egész nyomorult.
kereső
" Ő ezt elsősorban a Fideszért teszi, a megtisztításáért. Nekünk van egy ideológiánk, miszerint »érted haragszom, nem ellened«. Meg akarjuk tisztítani ezt a konzervatív politikai szervezetet mint hithű jobboldaliak, hogy őszintén, tiszta szívvel lehessen rá szavazni. Mert most gond van, és nem is kicsi"

A maffiát megújitani, megreformálni , megtisztitani nem lehet. Azt fel kell számolni, szét kell zúzni, el kell pusztitani, a helyét felszántani és sóval behinteni.
csak úgy....
pesty, akit a fidesz füstje alaposan megcsapott...
frank
Mi meg téged féltünk Pesty úgy y-os zsidósan. Orbán kánaánján felkapaszkodott geciláda vagy.
namihami
A fidesz osztrák nyugdíjasa már nyúl a slusszkulcsért! A Peti helyében kerülném a sötét utcákat, pláne, ha létra is van nála!
human
Az a helyzet, hogy Magyar és ez a Pesty és még sok idióta kieresztette a NER-t a palackból és most próbálja visszatuszkolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.