Magyar Péter figyelme szerdán sem lankadt, délelőtt Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztőjének írására reagált. Ha azt gondolja, hogy pöttyet túltolja a médiaszereplést, akkor gondolja végig, hogy a megrögzött fidesz-fun nem is hallott még róluk. Hátha így eljut hozzájuk is!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sőt:

Ez csak egy vicc, de Huth az igazi móka

Huth Gergely: „Súlyos kérdések Novák-ügyben”

A Párt központi napilapja szerzőjeként azzal indít, hogy: „Egy köztársasági elnök mit sem ér személyes szuverenitás és tekintély nélkül. A Fidesz képviselői által támogatott Mádl Ferencről, Áder Jánosról és Novák Katalinról – de bizonyos értelemben még Schmitt Pálról és Sólyom Lászlóról is ki lehet mondani: kellő tekintéllyel bírt e feladathoz.”!
A vicc pedig nem csak a történet-körülményei hasonlósága miatt releváns:
Pistike, aki ki van akadva a tanító-bácsira minden mondandójához hozzáteszi: nyald kis a seggem!
A tanító felháborodottan viszi le az igazgatóhoz, ahol az próbál vele értelmesen beszélni, de azt is leugatja, majd hozzáteszi: egyébként is magának büdös a lába! Majd az ajtót becsapva távozik.
A két pedagógus összenéz; mit tehetünk, mégiscsak az apja a tankerületi központ vezetője. A diri némi gondolkodás után: én azért biztos ami biztos: lábat mosok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.