Nyílt levelet címeztek Orbánnak és Kövérnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Méhes
ha már konzervatív még hülye is,,,,,,,,,???
RonaGyuri
Igazán mókás fejlemények vannak

Skrabski Fruzsina mindent megtesz, hogy Novák Katalin ne mondjon le.

Osz’t nem ám csak úgy tette ezt, hanem az un. Százak Tanácsa nevű gittegylet nevében, biztosan felhatalmazva érzet magát, hogy – ajogy ott szokás - teljes joggal helyettesítse a távollévő tagokat!!
Az esetről a derék 444.hu „Megmentené Novákot a Százak Tanácsa, ami közjóra ártalmasnak tartja az elnök lemondását” címmel számol be.
A dolog lényege, hogy: A Százak Tanácsa arra kéri a parlamentet, hogy ne fogadja el Novák Katalin köztársasági elnök lemondását, mert lemondása nem volt szükséges, azokat aránytalan döntéseknek tartják.!! =))
Nos a dolog – bár Orbániában semmi baromság sem kizárt – magában is mókás, de a portál még erre is rá tudott tenni, két remekbe szabott fogalmazással:
„A Százak Tanácsának nyílt levelét a szervezet három elnöke írta alá. Novák tanácsadója, Andrásfalvy Bertalan, Szijártó István és Foltán László, olimpiai bajnok kenus.”
illetve
„Kérdés, hogy a Novákot RESTAURÁLNI KÍVÁNÓ, így a Fidesz akaratával látványosan szembemenő nyilatkozatot valamennyi tag támogatja-e.”!! =))
Dr. Proktor
A konzervatív jelzőt ebben az esetben a pedofilmentegetők bitorolják? Gondolom a lopós pedofilsimogatókkal egyetemben...
kulabombaafityiszre
A százak nevü szervezet egyetlen tagja levelét megírta.HAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.