A fideszes volt agrárminiszter most 9 millió forintnyi osztalékkal és milliós alapítványi fizetéssel egészítette ki a vagyonnyilatkozatát.

Fazekas Sándornak két héten belül másodszor kellett kijavítania a vagyonnyilatkozatát

Kép: Wikipedia

Két héten belül már másodszor kellett javítania Fazekas Sándor korábbi agrárminiszternek a január végén közzétett 2023-as bevallását – számolt be a K-Monitor. Azt írják:

Először arra mutattunk rá, hogy 2 forint 10 fillér készpénzt vallott be – ezt másnap, a sajtóhírek hatására módosította (lemaradtak a nullák). Másodszor pedig – már az Országgyűlés Mentelmi Bizottságához fordulva arra hívtuk fel a figyelmet, hogy a céges tulajdonából származó osztalékot sem vallotta be választóinak a képviselőként havi bruttó 2 166 217 forintot kereső politikus.

A Mentelmi Bizottságtól még nem érkezett válasz a K-Monitor szerint. Fazekas viszont bevallott 9 millió forintnyi osztalékot, valamint az Állatorvosi Egyetem mögötti alapítvány kuratóriumi tagságából származó, 1 és 5 millió Ft közötti bevételéről is számot adott.

A javítás kézzel történt, a képviselő egyszerűen beleírt a nyilatkozatba.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Jöhet a melósok hasonló pontossággal elkészített bevallása! A NAV hasonló ""szigorú"" elfogadása mellett!
lusta
Milyen országban élünk? Ha utána nézünk, az utóbbi években a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunknál és qurmányunknál mindez rendszerszintű.
colibri
orbán minisztere volt. Süt belőle az értelem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.