Újszülöttet mentettek egy udvari vécéből a tűzoltók Kisújszálláson.

Udvari vécéből mentettek ki a tűzoltók egy újszülöttet Kisújszálláson – Egy méter mélyre zuhant a kisfiú a szülés után

Újszülött kisfiút mentettek egy udvari vécéből a tűzoltók csütörtök este a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Kisújszálláson

– közölte a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltóparancsnokság a honlapján.

A tájékoztatás szerint egy nő udvari vécében szülte meg gyermekét csütörtök este, az újszülött a megszületése után a vécébe esett.

A tűzoltók a vécét megbontották és körülbelül egy méter mélyről mentették ki a kisfiút.

Azonnal átjárható légutat biztosítottak az újszülöttnek, majd átadták a mentőknek. Az anyát és az újszülöttet is stabil állapotban szállították kórházba – olvasható a közleményben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t pénteken arról tájékoztatta, hogy emberölés kísérletének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség – írták.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
Azért kíváncsi vagyok, hogy az anyuka nem vette észre, hogy tolófájásai vannak? Azért a gyerek nem potyog csak úgy ki az anyákból! (Általában!)
csak úgy....
@SÍva: kivétel erösíti a szabályt! ha szándékosság lenne a dolog mögött,miért hívtak volna rögtön segítséget? szerencsére a baba él csak egy kicsit szaros!
SÍva
@csak úgy...: Tudod születem és nem mondom, hogy nehéz volt de azért a fájdalom ilyen esetben nem elhanyagolható! Amennyiben nem az első gyereke volt (és ezt teljes biztonsággal állíthatom ebben az esetben) már némi tapasztalattal rendelkezhetett!
percsi
@csak úgy...: Most mondták a híradó előzetesben, hogy szülés után 1 órával hívtak segítséget, a kisfiú még élt. :(
csak úgy....
@SÍva: @percsi: én nem szültem de láttam nejemet a szülés után,hát nem mondhatnám,hogy beszámítható állapotban volt..,akár mi is történt én nem ítélem el az anyát, a pottyantós klotyóból következtetni lehet a nyomorúságos életkörülményeikre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.