A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség súlyosabb büntetést kért az első fokon 20 év fegyházra ítélt Gy. Attilára.

Legfeljebb ennyit börtönt kaphat Gy. Attila, a szemkinyomó rém

Szemenként legfeljebb 12 évet fog kapni a brutális bűnöző. Forrás: Police.hu

A férfi bosszúból, puszta kézzel nyomta ki volt barátnője, Gabriella szemeit 2022-ben. Az ügyészség a törvényben kiszabható legsúlyosabb büntetést kérte a férfire, 24 évet.

Az ügyészség korábban tényleges életfogytiglant kért Gy. Attilára, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt. A Nyíregyházi Törvényszék azonban csak életveszélyt okozó testi sértés bűntettében, és személyi szabadság megsértésében mondta ki bűnösnek a bűnözőt. 20 év fegyházat kapott azzal, hogy feltételesen sem bocsátható szabadlábra.

Gy. Attila és a fiatal nő 2020 júliusától szerelmi kapcsolatban volt, ám a nőnek idő után elege lett az agresszív udvarlóból, aki egy látogatása alkalmával rátámadt.

A törékeny, ötven kilós nő próbált védekezni, de a 115 kilós bűnöző nagy erővel kinyomta Gabriella mindkét szemét. A fájdalom miatt a nő elveszítette eszméletét is. A nő életét az azonnali műtéti beavatkozás mentette meg, de a látását már nem lehetett megmenteni – idézi fel a 24.hu.

Gy. Attila végig tagadta, hogy ki akarta volna oltani a nő életét. A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség szerint a férfi beváltotta a korábbi fenyegetéseit, és rendkívüli brutalitással, kegyetlen módon, bosszúból vezérelten követte el cselekményét, mellyel fizikálisan és lelkileg is tönkretette a 22 éves, kisgyermekét egyedül nevelő fiatal nő életét.

Gy. már korábban is ült erőszakos személy-, és vagyon elleni bűncselekmények miatt, veszélyes a társadalomra. Mivel ezért a bűncselekményért legfeljebb 24 év szabható ki, ennyit kértek rá

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Pusztai: Csak felvázolom a fényes jövőt.
Péter2
@Qqberci: Nem csak ha pedofil , ma is kiderült egy újabb kegyelmezési ügy ami már botrány szintre hízta magát a tisztességes emberek között ,pápalátogatás alkalmával nemrégiben egy takarítónőnek adott kegyelemet , ez a takarítónő , felbontotta a bírói leveleket , beleolvasott az iratokba , néha le is fényképezte , stb ezért börtönt kapott a takarítónő , ez a buta liba meg megkegyelmezett neki .
namihami
Nem akarta megölni! Milyen mázlista ez a nő---csak megvakította a ""szerelem"", de nem halt bele !
Nem tudnék dönteni, hogy melyiket válasszam---halál vagy vakság?
NKF
A 24 év OK! De előtte kinyomni a két szemét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.