"... A legkevésbé sem a rosszindulat, hanem a közgazdász létemből fakadó statisztikai szemlélet mondatja velem, hogy a most egy emberként felzúduló magyar nép soraiban kicsit sem elhanyagolható azok száma, akik a nagy igazságérzetük múltával akár ezen a hétvégén is csak-csak megbögyörőzik/megujjazák mondjuk a másod-unokatestvérük serdülő gyermekét, meg hasonlók... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Igazából nem csak K. Endrén, hanem az egész kormányon, mi több az őt fenntartó Fideszen érdemes számon kérni a pedofil bűnpártolást."
Nessy
@Aki Én: Igaza van! Kormányunk ezeket a problémákat szankciókkal kezeli! Gyermek nevelés, idős gondozás? A család feladata, a kormánynak annyi a dolga hogy hoz egy, két törvényt, ami csak büntetéseket tartalmaz! Most is lesz 13. "gránitszilárdságú" módosítás, oszt jó napot!
Sakk Matt
KÓNYA Endre, pedofil mentegető bűnsegéd, gyermeket fenyegető és zsaroló csicska, egy senkiházi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.