Ennek nyilván semmi köze ahhoz, hogy a kormány nem ad pénzt a fővárosnak.

Vitézy Dávid beleáll a fővárosi vezetésbe: „negyven évvel ezelőtti állapotok uralkodnak”Vitézy Dávid/Facebook

Budapest nagy közlekedési csomópontjaiban gyakran negyven évvel ezelőtti állapotok uralkodnak. Lerobbant közterületek, ezer éves pocsolyák, az Örs vezér terétől a Boráros térig hiányzó akadálymentesítés, régóta várt liftek, mozgólépcsők. A Mexikói úttól az Ecseri útig a vonzó közösségi közlekedéshez, a kényelmes átszállásokhoz méltatlan épített környezet

– kezdi szombat reggeli posztját Vitézy. Azért azt megjegyzi, hogy voltak előrelépések az elmúlt évtizedekben egyes helyeken, de még rengeteg a teendő.

Karácsony Gergely főpolgármester mai bejelentése szerint ennek ellenére a Clark Ádám téren, a körforgalom felújítására költené az uniós forrásokat a Főváros

– emeli ki. Ez azonban egyáltalán nem tetszik a szakértőnek, szerinte ugyanis: 

A terveken nagyítóval kell keresni, mi jelentene itt valós újítást. Önmagában is tévesnek tartom ezt a koncepciót, hisz őrizgeti a Lánchíd forgalomcsillapítása nyomán teljesen idejétmúlt forgalmi rendet és egyáltalán nem segíti a buszközlekedés szükséges gyorsítását.

De arra is kitér, hogy nem csak erről kell beszélni, hiszen sokkal fontosabb teendők is lennének a városban. Ilyen például a Sikló melletti tér felújítása vagy épp az Ecseri úti metróállomás környékének felújítása, amit Baranyi Krisztina polgármester is előriányoz.

Azt javaslom a Fővárosnak, ne itt költse el az uniós pénzeket

– összegez.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Előre bocsájtom, hogy Karácsony sohasem volt a szívem csücske (onnantól, hogy párás szemüvege mögül bejelentette, hogy szétrobbantják az LMP-t, csakhogy az MSZP-vel tudjon szövetségre lépni...), de azért muszáj helyre tenni a dolgokat!

Az a bajom Vitézy Dávid kampányával, hogy azt sugallja, hogy a főváros minden lehetőséget megkapott a JóIstentől, csak éppen ügyetlenek a vezetőik.
Egy szót sem ejt arról, hogy a maffia ahol tud(ott) ott tesz keresztbe, hatalmas pénzeket vonnak el csakhogy tudják bizonyítani a választóknak azt, amit Vitézy is sugall!
Ez pedig így egyoldalú, rosszindulatú és hamis beállítás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
Dávid a Fidesz Vitéz(y), ha most „negyven évvel ezelőtti állapotok uralkodnak”, akkor, öt évvel ezelőtt, harmincöt évvel azelőtti állapotok uralkodtak, ha jól számolom, ugye?
Bár akaratlanul, de szépet rúgtál az előző polgármesterbe!
Ugyan is, elmondásod alapján, Tarlós idejében sem fejlődött semmit!
Pedig akkor még, nem kopasztotta a kormány a fővárost, mint a csirkét, ahogyan manapság teszi!
Ja igen, az orrodat túrod még?
Egy élmény lehet veled kezet fogni, egy át bányászott nap után...
Pálinkás Pál
@Nessy: és az óránkénti 2 busz, meg pár taxi,mentő miatt ez jogos...?...no ne vicceljünk...körforgalmat a nagyforgalmú kereszteződésekhez telepítenek...ez ugyanolyan pénzmosás mint a pákozdi körforgalmak, az óránkénti 6 autónak...
Ftomi
Dávid!

Jobb lett volna ha nem szólsz!
Szarrá szívatott Főváros a rohadék FIDESZ-KDMP-s jópofák által mind te is, csak a lenyúláson gondolkodtok, hogy másnak is jó legyen az olyan messze van a ti gondolkodásotoktól mint Makó Jeruzsálemtől!

Ezért is tart itt az Ország!
Sámannus
A fatengelyes ruszki metró a világ ócskatelepein vásárolt alkatrészekból felújítva bezzzzzzzeghhh az fájintos üzlet volt, minyimum xxii. századi ha teleszel a főpolgi szaroskám, Ha a stadion buzik nem verik szét a fővárost akkor lehetne így gondolkodni, de te leszarod, a népedet fostalicska.
Pusztai
@Sámannus: mI MAGORÁZZA, HOGY AZ AKKORI SOKKAL MODERNEM VILÁGSZÍnvonalu Alsthom metrók helyett a drágább, szsrabb oroszt vették?
Karácsony nem kereshetne rá a szArződésekre??
Sámannus
@Pusztai: Még a vitézi klán is segédkezett nyugati használt eszközök vásárlásában, úgy tudom. Most pedig a szirkász szakértőnek titulálja holott egy ócskavas kereskedésben guberáltak, és új áruké sokszoros felárral dolgoztak. Légkondi azóta sincs a hármas merón. Mi a faszról beszél ez a süket állat. Mindenki tudja ezeket a hibákat ők követték el, keressék magukban a hibát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.