Rendezvény miatt lezárják a Hősök terét, a Kós Károly sétányt és az Állatkerti körutat pénteken 18 órától várhatóan 19.30-ig, a résztvevők létszámától függően szakaszosan lezárhatják a Dózsa György utat és az Andrássy utat is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Lebénulhat a forgalom ma este Budapesten – Aki nem megy tüntetni, kerülje el a Hősök tere környékét

Fotó: Facebook

A Dózsa György út lezárása esetén a 20E autóbusz módosított útvonalon jár: nem érinti a Hősök tere megállót, helyette a 70-es trolibusz Olof Palme sétány és a 901-es busz Kacsóh Pongrác út megállóiban áll meg.

A 30-as, 30A, a 75-ös, 79-es és a 230-as járatok a Hermina út felé terelve közlekednek: a Hősök tere, a Benczúr utca és a Damjanich utca-Dózsa György út megállók helyett a 70-es és a 72-es trolibuszok érintett megállóiban állnak meg.

Közölték azt is, hogy az Andrássy út lezárása esetén a 105-ös és a 210-es autóbusz a Bajza utca és a Hősök tere helyett a 72-es trolibusz Bajza utca-Rippl Rónai utca és a Honvédkórház megállóiban áll meg.

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: ma este 0rbánotok összefossa a karmelitákban föllelhetö összes alsógatyát! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: keresse a rosseb, te akkor is hazudtál és most is, neked ez a hitvány véredben van, - te fellengzös ócska proli!
verőce21
@csak úgy...: Nem a te hitvány véredben van inkább a rosszhiszemű feltételezés és a hazudozás...?
Kb. egy kis kondáslegény szintje az értelmed...! Azok szoktak így heccelődni és hazudozni...!
csak úgy....
@verőce21: már megint elmélkedve jósolgatsz,föltételezel ,próbálnád használni a nincs eszed, közben - valójában te vagy a szar alak és ez nagyon bassza a csörödet! vagyok aki vagyok, lényeg,hogy ezerszer különb nálad
és megvetem a hazudozást,ellenbe veled, hisz neked az a kenyered! :)
Ezodabasz
Ezzel a tüntetéssel csak az abaaj, hogy az 0rbán-propanganda rákészült! Odaküldik a fociultrákat ellenzéki jelmezben rombolni gyújtogatni és ráfogják az ellenzékre...Ahogy ez már lenni szokott.
verőce21
@csak úgy...: Te, az írásképed és a helyesírásod kurvára egy tanulatlan kiskondásé...!
Már sokszor akartam ezt mondani Bugris...!
csak úgy....
@verőce21: aranyos! te mint szellemileg csálinger bennem keresed,kutatod a saját hibáidat,hiányosságaidat ! :) - közben ha belenéznél egy tükörbe,tán le is köpnéd magad,te bugris parasszt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.