Pottyondy Edina új videója a pénteki tüntetésről és utórezgéseiről is szólt.

Pottyondy Edina egyszerre szólt be az Orbán-imádó "hóembernek" és a NER-pacsirtának

Kik voltak még benne, ha beáldozták a köztársasági elnököt és az EP listavezetőt? – kérdezi Pottyondy Edina. Forrás: Youtube

„Az országban az az ökölszabály, hogy amikor például a főnővért vonják felelősségre, amikor az igazgató ront el valamit, akkor a portás repül, amikor Nemzeti Színház igazgatója miatt majdnem megrokkan két színész, akkor meg pont nem történik semmi. Ki, vagy kik lehetnek mögötte, ha beáldozták a köztársasági elnököt és az EP-listavezetőt?” – tette fel a kérdést Pottyondy. A fennebb vázolt „rejtély” mellett azt sem értette, hogy Balog Zoltán püspök „miért ilyen kemény magával”.

Pénteken civil összefogással tüntetést szerveztek a nemrég kirobbant kegyelmi ügy botrány és a fidesz alelnökből lett köztársasági elnök lemondása után. Az esemény egyik fő szervezője Pottyondy Edina volt.

Pottyondy Edina Balog Zoltán szemére vetette, hogy nem kért bocsánatot az áldozatoktól, a közvéleménytől, de a rossz sajtóvisszhangok miatt megköveti a református egyházat.

Én remélem, hogy a zsinat maga mellé fog állni a mártíromságban és nem holmi abuzált gyerekek mellé – kommentálta.

Pottyondy az M1 tüntetésről szóló felvételére is kitért. Mint fogalmazott: „Egészen elképesztő kreativitást villantott tiszteletünkre

az M1 szerkesztősége, ahol

sikerült a demonstráció képeit, a tüntetés követeléseinek egy részét és Orbán Viktor Facebook-videóját úgy összevágni, hogy a kegyelmi ügyről szó sem esett. Mintha az utcán lévő tömeg egyenesen a kormánnyal szolidarítana, a tömeg óhaját teljesíti a »vezír«.

(...) A tüntetés előtt az az »apró kellemetlenség« ért minket, hogy Széki Attiláról (Curtisről) kiderült, hogy nem csak egy egyszerű hipp-hopp előadó, hanem egy valódi avantgard művész, bár aki azt írta nekünk, hogy támogatja az eseményt, ezt úgy kellett volna értelmeznünk, hogy nem támogatja.”

Felrótta továbbá, hogy Curtis azzal indokolta visszalépését az eseményről, hogy a tüntetés egy politikai rendezvény, majd, mint fogalmazott:

„Másnap hol bukkant fel a kis komisz hóember, mint Orbán Viktor évértékelőjén.” A drogos botrányairól hírhedt Orbán-hívő Curtis egyébként a múlt pénteki demonstráció másik résztvevőjével, Osváth Zsolttal is összeszólalkozott,

miután a youtuber azt állította, „a rapper hazudik, amikor azt mondja, nem adta nevét a tüntetéshez”.

Tóth Gabival kapcsolatban Pottyondy Edina azt mondta:

A művésznő nem bírta ki, hogy a figyelem nem rá irányul, így ő is bejelentkezett, hogy nem megy el a Hősök terére, mégpedig azért nem, mert állítólag sokat bántották a szervezők, másodsorban mert nem oldalaktól független rendezvény. Egyébként nem is mondott teljesen igazat, mert ott volt velünk ő is, hiszen az Elég volt már című számát lejátszottuk a tüntetés előtt, tényleg gonoszak vagyunk.

Forrás: Pottyondy Edina
Fotó: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Philip Marlowe
@Maccska: Én eddig nem tudtam, hogy létezik ez a lény.
De nem igazán értem, hogy ki, vagy kik "követik"...
Ennyire igénytelenek már az emberek?
csak úgy....
@Maccska: @Philip Marlowe: = kettö álkonstruktív fidesz eszetlen! :)
simmering73
@Maccska: @Philip Marlowe: Ti is veszett nagy tahók vagytok, igény sincs rátok, mégis itt esz a fene benneteket.
Méhes
@Philip Marlowe:Zsótinak is vannak követői,bár bottal piszkálni is kész mérgezés

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.