Nem kell mindenről tudnunk, amit Külügyminiszter Úr Magyar Népért tesz.

Stratégiai bátorság: Szijjártó el sem meri árulni, hogy találkozott Julija Navalnajával

Petiminiszter nem locsog csak úgy mindenféléről. Forrás: Facebook

Julija Navalnaja, Alekszej Navalnij özvegye részt vett az uniós külügyminiszterek tanácskozásán, ahol Szijjártó Péter fideszes külügyminiszter képviselte Magyarországot. Szijjártó stábja 16 bejegyzést tett ki Facebookra az eseményről.

A Magyar Hang levonva a nyilvánvaló következtetést, azt írta, hogy Navalnajának tehát hétfőn találkoznia kellett Brüsszelben Szijjártóval is. 

Azért vagyok itt, mert három nappal ezelőtt Vlagyimir Putyin megölte a férjemet, Alekszej Navalnijt. Megölte a hozzám legközelebb álló személyt, megölte a gyermekeim apját, megölte a szívem felét és a lelkem felét

– mondta a találkozón Navaljana. Az özvegy elhunyt férjét az „erő, a bátorság és az ellenállás” szimbólumának, orosz emberek millióinak reményének nevezte.

Szijjártó a Külügyek Tanácsa után kétszer is találkozott a kormánypárti sajtóval.

Itt mélyen hallgatott Navalnijról és azt sem mondta, hogy találkozott volna az özveggyel. A háború közelgő második évfordulójáról is posztolgattak valamit, bár ebbe meg az „Oroszország” szó nem fért bele, helyette a „háborús pszichózisban szenvedő” Európai Unióról deliráltak.

Pedig Szijjártó a Facebook-politizálás mestere. Cukiskodó, vagy megosztó posztjainak épp az a lényege, hogy azokkal – mindegy milyen relációban – bekerüljön a sajtóba.

Olyanokat is közzé tesz, hogy Neoton Família koncerten járt, vagy hogy beugrott kosarazni Sopronba a kormányülés előtt. Közérdekű dolgokról viszont annyira nem szeret írogatni, így arról sem, hogy Csádba a miniszterelnök fia utazott vele.

Forrás: Magyar Hang

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Pötyikeee,,,,,Lavrov apád kiveri a pöcsödet ,,szöges léccel...Akkor fogsz élvezni,,ha mellé üt, ha ezt megtudja... ( te szar senki...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 13.00

Belenéztem, érdekesnek ígérkezik, majd visszatérek rá.
kereső
@Nyírfa: 12:50 Fanta, haverok, buli...
kereső
@Nyírfa: 12:59"Azért nem kell őt sajnálni, a fidesz pompás búcsúztatót tartana'- és elmondanák, hogy milyen erkölcsi magasságokba emelkedett, mert ugye "hibát követett el", de bele is halt. Nem volt elég a lemondás.
Nyírfa
@kereső: 13.57

Ja!

@kereső: 14.00

Az erkölcsi magasság, az nagyon rendben van: Orbánnal fut versenyt, hogy melyikük tett el láb alól több embert a covid alatt ,különösen a "nyugger" szakosztályból, akik csak vitték a pénzt.
Ha sok mindent meg is úsznak - mert annyi a bűnük, hogy már számon sem lehet tartani -, a horkolásgátlókért, és a járványkezelésért , a járványra hivatkozva bevezetett, és azóta is fennálló elnöki rendszer alatt végzett "kiemelt beruházásokért " , az akkumulátorsokkért , amely veszélyezteti az egész országot, életfogytiglan jár. A komplett hazaárulást a már független bíróság nyílt tárgyaláson kell, hogy számonkérje, és az M1 köteles lesz közvetíteni.
Ez az én ítéletem felettük.
Pusztai
Ezt megbeszélted??

Az Orbán-kormány 13. alkalommal is támogatta az Oroszország elleni szankciókat
HírKlikk 2024. február 21. 15:40
Az uniós nagykövetek megegyeztek az Oroszországgal szembeni, 13. szankciócsomagban, amely hivatalosan az orosz invázió második évfordulóján, február 24-én lép majd életbe. Az új csomagot Magyarország is támogatta.
A belga uniós elnökség a közösségi médiában jelentette be a hírt, úgy jellemezve az új büntetőintézkedéseket, hogy az „az egyik legszélesebb körben elfogadott, az EU által jóváhagyott” csomag. Formai döntésekre még szükség van, a tartalomban azonban megszületett az elvi megállapodás – írja az EUrologus.

A csomag leginkább személyekkel és vállalatokkal szembeni büntetőintézkedéseket tartalmaz, külön hangsúlyt fektetve az eddigi szankciókat megkerülő cégek „utolérésére”.
balos
@Maccska: Nem anyád van a "műsoron"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.