Orbán Viktor szombaton évértékelő évadnyitót tartott, beszédében pedig kitért az országos politikai botrányt kavaró kegyelmi ügyre – erre reagált most a Jobbik-Konzervatívok elnöke.

Orbán Viktor emberileg is megbukott, gyáva, hatalommániás emberként elmenekül – Alaposan odaszúrt a miniszterelnöknek a Jobbik elnöke

A miniszterelnök az üggyel kapcsolatban úgy fogalmazott, a nemzeti egységet éppen Novák Katalin döntése bontotta meg. A nemzet újraegyesítése csak a lemondással történhet meg.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke a kormányfő beszéde után a Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott:

Orbán Viktor ma emberként is megbukott. Orbán Viktor Rogán Antal boszorkánykonyhájából kilépve évet értékelt ahelyett, hogy a tisztességes utat választva lemondott volna.

- írta a politikus, aki szerint ma minden magyar ember előtt nyilvánvalóvá vált, hogy bár Magyarország a rendszerváltás utáni időszak legnagyobb közéleti botrányát, morális válságát éli át, ez az ember sosem akarja elereszteni a hatalmat, tíz körmével kapaszkodik a miniszterelnöki bársonyszékbe.

Pedig a magyar emberek tegnap értékelték az Orbán-kormányt, amit röviden, tömören úgy lehet összefoglalni, hogy: Nagyon elegük van!

- tette hozzá.

Elegük van abból a hatalomból, amely egyetlen évtized alatt hazánkat egy mindent átpolitizáló közéleti tébolydává züllesztette! Orbán gyáva, hatalommániás emberként elmenekült a felelősség elől, két asszony szoknyája mögé bújt, pedig egyre nyilvánvalóbb, hogy a pedofil bűncselekményben részes K. Endre kegyelmi ügyében nem csupán Varga Judit, nemcsak Novák Katalin és nem is csak Balog Zoltán játszottak kulcsszerepet, hanem Orbán Viktor közvetlen környezete is. Igen, a távozó két asszony kisujjában több méltóság van, mint az Orbán-kormány összes vezetőjében együttvéve

- hangsúlyozta a jobbikos EP-képviselő.

Forrás: Alfahír

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Hogyan tudott ez a bélféreg saját maga ellen is így kiforDulni?
Naponta köpi le magát, jótevőit hátbaszúrja, Magyarország elleneseket védelmébe veszi LOP, CSAL, HAZUDIK, és hihetetlen károkat okoz az országnak, lelkén pandémia kezelése minima 35 ezer halott szárad, - korházfertőzés plusz 300 ezer!!!- százezrek hagyták el az országot miatta, 3x-osan eladósította az országot hatalmas kamat kötelezettséggel amit dédunokáink fizetni fognak a magyar történelem legnagyobb ártalmas politikai ámokfutó gazembere!!
-----------------------
A fidesz egy erkölcstelen hazaáruló, gazember maffia banda, csak a hatalom és gazdagodás.
sorosnak köszönhetnek mindent, két évig eltartotta a geczit és a hála: HÁTBASZÚRTA, naponat ezerrel pocskondiázza.
Fidesz nem lenne ma ha Soros nem támogatja mai értéken milliárdokkal, és mi van: naponta 100x virtuálisan megölik.
Erkölcstelen gazemberek, napnta 100x szegik meg a Tízparancsolatot, de rá hivatkoznak mikor valami aljasságot elkövetnek és másra hazudják.
Komcsi ateistákból eljutottak a horogkeresztény fasiszta náci valláshoz..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Orbán bukott ember!!??
Nem tudom,mert mint embert nem ismerem,ezért véleményt ne, tudok róla mondani
Sajnálom
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
"Új hetet kezdünk, sajnálatosan még a régi hatalmi struktúrával, de egyszer ennek is változnia kell, semmi nem tart örökké. Orbán Viktort összefércelték az évi rendes semmitmondásra, ami még ez eddig megszokottakhoz képest is színtelenebb és szagtalanabb volt. Igazából a világon semmit nem mondott azon túl, hogy ő aztán nem tehet semmiről, a két nő a hibás – Balog páter kimaradt a mosakodásból -, főként Novák Katalin, aki még azzal együtt is különb a komplett ellenzéknél, hogy egy aljas bűnöző bűnsegédjét ráengedte a társadalomra stikában, abban bízva, hogy soha nem derül ki a dolog. Nem mondom, fura elképzelései lehetnek őcsútiságnak az emberi tartás mibenlétéről, de miután ő maga semmiféle felelősséget nem vállalt – nem most, hanem soha életében -, nem lehet csodálkozni semmin. Az azonban jó hír, hogy a propagandagépezet változatlanul össze van zavarodva, a sufnijogász pedig szemmel látható módon be van tojva."
kolozsvaros.com/2024/02/19/jo-lenne-elbeszelgetni-valami-erosen-szakallas-lelekdokival/
balos
@jáger laszló: Hát akkor maga milyen ország álnokát szokta kritikával illetni?Mert embernek kicsit olyan furcsán éli az életét!Szereti a keleti seggben a jövőjét kutatni!
mekkelek
@Maccska: Kormánypártinak jó lenni! A gyerekvédelem nevében pedofilt tüntetünk ki, menekítünk haza, a segítőjének kegyelmet adunk és a két lemondott nő szoknyája mögé bújunk a felelősség elől… fantasztikus elvek, erkölcs, moralitás…
jáger laszló
Kritika
Én mint politikust kritizálom,mert az elveivel és a gyakorlatával nem értek 1-et!
Politikusként gerinctelen hóhányónak tartom!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
division
@Maccska: "Az egyik komcsizik,a másik megsértődik."
A még mindig makacsul kitartó fideszes tahók meg csak lipsizni tudnak, nem igaz? Persze pénzért mindent, már Hofi is megmondta...Na de a kérdéseimre senki nem ad választ? Mészáros, Vodafone, Digi, Mpl, stb. Valahogy ilyenkor mindenki mélyen kussban marad. Nem kaptok engedélyt a válaszra? Meg is értem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.