Hónap utolsó vasárnapja. Debrecenben kora délelőtt még esett az eső, ennek ellenére az ételosztásra várók már jóval egy órával az osztás kezdete előtt gyülekeztek. Szerencséjük volt, mert 10. 00 óra után a nap is kisütött, 11. 00-órakor kellemes időben kezdődhetett el a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesületének hagyományos ételosztása mondta el portálunknak Tukoráné Kádár Ibolya, az egyesület vezetője.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát az elképzelt új főváros lassan hozzá igazodik a régihez!Szegénységben már jól állnak!Hála a fideSSes dzsigolójának!
RonaGyuri
Azért ez ennél sokkal bonyolultabb

„Nagyon szegénynek kell ahhoz lenni, hogy valaki így közszemlére tegye ki magát - 150 vendég a debreceni ételosztáson” –írja egy portál

Bár az esemény, amit ezerrel reklámoz, ürügyén jogos kérdéseket vet fel; pl. „Vajon tisztában vannak-e a magyar emberek azzal, hogy csak a kék plakátokra kidobott milliárdokból meg lehetett volna szüntetni a gyermekéhezést? Érdekel ez ma bárkit Magyarországon?” nagyon helyesen. Azonban nem tudom, hogy ez Debrecenben mennyire általános jelenség, de a fővárosban többezres változatai vannak.
Azonban vannak más tények is:
nem mehetünk el az „ingyé van” és a „mindenkinek jár” mentalitás népszerűsége mellett sem.
Hogy olyanokról ne is tegyek említést, hogy egyes helyeken be kellett szüntetni a krumpli osztást, mert élelmes - mit nem mondok Orbán találékonynak nevezi – kereskedők és vendéglősök üzletet csináltak belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.