Semmi jót nem várnak a magyarok, messze a világátlag feletti számuk gondolja úgy, hogy a társadalmuk összeomlott, és az országa hanyatlóban van.

A Ipsos világszerte elvégzett kutatásából kiderül, a magyarok az átlagnál is borúlátóbbak országuk helyzetét illetően. A magyar megkérdezettek 69 százaléka szerint romokban hever az ország. Ez 12 százalékponttal magasabb, mint a résztvevő 28 ország átlaga, és csak kicsivel jobb eredmény, mint a 2021-es. A magyarok egy része ugyanakkor úgy érzi, ennél rosszabb már nem lehet, ugyanis azzal a megállapítással, hogy az ország hanyatlóban van, 63 százalék értett egyet- – írja a 24.hu.

Itt az igazi kétharmad: a magyarok 69 százaléka szerint a társadalom összeomlott

Hajléktalan a budapesti Kossuth téren – Fotó: 123rf.com

A populizmust vizsgáló kutatás szerint az országok többségében gondolják úgy, hogy a gazdaság jelenleg a gazdagoknak kedvez, és a magyarok arra vágynak, hogy egy erős kezű vezető visszavegye az országot a gazdagoktól és a hatalmasoktól, az viszont már nem tetszik nekik, ha eközben a vezető hajlandó megszegni a szabályokat. 

Forrás: 24.hu

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ez bizony így van. A társadalom összeomlott az ország hanyatlóban van, vagyis már hanyatt is esett. Mert nem előre megy hanem hátra. Sehol semmiben nincs szakmaiság, csak a pártpolitika.
Az emberek nagy része, szégyelli a kormányát a miniszterelnökét. A hangulat szar, nincs biztonságérzet. Csodálkoznak hogy nem szülnek sok gyereket??
A '70-es években abban a csúnya átkosban a "rohadt komcsi világban" ezerszer jobb volt az átlagembereknek mint most. Kösz orbi. Remélem a pokolra jutsz -minél előbb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: te csak egy kecsketoszó buta hadovaláda!
Sámannus
@Őrnagy: No látod húgyagyúkám , ez vagy te szar van a palacsitába amit disznópásztorod készít és te másról beszélsz. Ráadásul meg sem értetted amit mondott, és félre magyarázod ezért van most csőd a fejetekben, mert nem értettetek meg semmit, és az szerint cselekedtek, amit akkor valaki nagyon nem akart. agyis az egész kampániád csődje ezért van. Senki nem akadályozott benneteket, hogy jól vagy rosszul cselekedjetek, de ti következetesen szarral tápláltátok a gombát, ezért szépen fejlődött, mára elfogyott a humusz, és felkopik az álluk. te meg csak kavarod a szart, és értelmeset nem szóltál. Látod ha én is a te hibádba esem megsértődsz, de lelked rajta, tudod mit csinálsz.mert a hazugság mondijuk így határtalan le4het adagokban osztani vagy rázúdítani mindenkire.
Yoda69
Ez meg boven lehet ettol is rosszabb. Az a forgatokonyv hogy O1G kivezeti az orszagot az Uniobol es a NATO-bol nem elvetendo. Ott hever a csuti taho fiokjaban, es csak a pillanatra var.
Cherry
Csak a fidesz ugye??? agyhalott prolik!!!
balos
@csak úgy...: Ilyet légy szíves ne kérdezz 1 nemzethytől,mert össze zavarod,és akkor az "erő" nem lesz nyerő!Ezek este kelnek,mert a sötét-erő akkor jön elő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.