A korábbi főpolgármester szerint 2015-ben senki nem olvasta végig a kitüntetésre felterjesztett neveket tartalmazó listát. Tarlós István volt az ATV szerda esti vendége, a korábbi főpolgármestert arról kérdezték az Egyenes beszédben, hogyan kaphatott kitüntetést 2015-ben a fővárostól V. János, a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatója.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hoppá, sőt hoppá-hoppá

telex.hu: „Tarlós István: Hülyeség volt kitüntetni a bicskei gyermekotthon igazgatóját”

A derék egykori főpolgi az ATV szerda esti vendégeként figyelmetlenség -nek nevezte, hogy kitüntetést kapott 2015-ben a fővárostól V. János, a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatója. Fontosnak tartotta megjegyezni, hogy szerinte az viszont bán, hogy „ezen a 2015-ös szavazáson Karácsony Gergely még Zugló polgármestereként szintén megszavazta V. János kitüntetését. ”. Arról nem adott minősítést, hogy 2016-ban Orbán is felterjesztette kitüntetésre a derék hazafit! =))
A cikk csúcspontja azonban egy odavetett megjegyzés; lehet én voltam figyelmetlen, de számomra ez eddig nem tűnt fel: Szabó Máté ombudsman vizsgálatában rögzítette, hogy nem csak egy gátlástalan nyaloncként szolgálta a pedofil főnökét, de K. Endrét, az igazgatóhelyettest a gyámhivatal gyámul rendelte az gyermekekhez! =))
balos
@RonaGyuri: A taplos-pityu megint beleszart a tányérjába,de így szereti a seggtartója!Olyan össze-vissza beszélnek,hogy a szavazóik meg-sem értik,de így szeretik,mert nem kell gondolkodni(ha nincs mivel)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.