Oroszország nem jelent veszélyt azokra államokra, amelyekből nem éri fenyegetés, Orbán Viktor magyar miniszterelnök ezzel kapcsolatos félelmei alaptalanok – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán újságíróknak.

Fontos üzenetet kapott Orbán Viktor az oroszoktól

Messze nem mindenben értünk egyet Orbán úrral, Oroszország nem jelent semmilyen veszélyt – ellentétben azzal, amit most irigylésre méltó állandósággal ismételgetnek az Európai Unióban – egyetlen olyan államra sem, amely nem ellenséges Oroszországgal szemben, amely nem próbál meg ellen-Oroszországgá válni, tehát az ezzel kapcsolatos félelmek alaptalanok

- mondta Peszkov a magyar kormányfőnek azt a kijelentését kommentálva, miszerint Magyarország nem szeretne közös határt Oroszországgal.

Peszkov hangsúlyozta, hogy Oroszország "a maga és gyermekei számára" igyekszik biztonságot nyújtani.

Orbán Viktor a keddi V4-csúcsot követően közölte: Magyarország szempontjából még van egy különleges tényező, mégpedig az, hogy Magyarország nem akar újra közös határt Oroszországgal, mert a múltból ezzel rossz tapasztalatai vannak.

A magyar nemzetbiztonság egyik legfontosabb alapvetése az, hogy tőlünk keletre legyen egy olyan entitás, amely Oroszország és Magyarország között helyezkedik el. Ukrajnát tehát magyar nemzeti érdekek miatt is segítjük

- hangsúlyozta a kormányfő.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Akik nem ellenségesek" fordítása: akik nem lőnek vissza, mikor lerohanjuk őket. A Kreml tömeggyilkos állatai próbálják nyugtatgatni a felcsúti tolvajt, hogy nem fog úgy járni mint Prigozsin elvtárs, ha továbbra is csicska marad. Úgy tűnik, sarokba szorultál more. Vagy a csicska lét, vagy a halál. Ezt már nem tudod kimozogni more. Na most Peszkov lebuktatta Orbánt, nem kell félned, mert velünk vagy. Idáig jutottunk Viktor mi ez, ha nem a hazaárulás magasiskolája?! Miközben egy másik katonai szövetség részesei vagyunk. Mondja ezt a moszkovita bábkormánya főbűnözőjének. Mellesleg ruszkiország történelme 700 évre visszamenőleg másról se szólt, csak területrablásról és tömeggyilkosságokról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@G.Freeman: Nem szó szerinti hivatkozásnál nincs idézőjel. Ezt neked kéne tudni, de látom, fogalmad sincs róla. Az pedig, hogy itt kötözködsz, provokálsz, a lenyomatát adja a vitaképtelenségednek!
Részemről ennyi. Nem vagyok hajlandó ilyen emberekkel beszélgetni!
G.Freeman
@Géza: Meglehet, az én fejem sem káptalan, ahogy mondani szokták. A vita eszembe sem jutott, ahhoz tisztában kellene lenned néhány alap dologgal, fogalommal a témával kapcsolatban. De ez már elsőre sem ment neked. Az érvek hiányából fakadó, másokat minösítgető sértettségnél nem jutottàl tovább, így csak helyeselni tudom a döntésed.
csak úgy....
@Géza: neked a ti soraitokból az @Őrnagy:ot javaslom vitapartnernak, aki majd kielégíti az igényeidet!
Géza
@G.Freeman: Nincs miről beszélnünk. Fel sem fogod, amit írok, csak személyeskedsz! Ne üzengess, nem törődök veled.
Géza
@csak úgy...: Magadnak javasolj valakit. Én megoldom a problémáim.
csak úgy....
@Géza: neked fideszesnek akadnak megoldatlan problémáid? - szinte hihetetlen!
különben a személyeskedést itt mindenki a fidesztöl vette át, lásd bayer ,bencsik, lázár ,0rbán..., és a trágár dumát is,hiszen zsoltitok ott nyomatja a fidesz tv. ben élö egyenesben!
nem is értem az érzékenységedet..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.