Oroszország nem jelent veszélyt azokra államokra, amelyekből nem éri fenyegetés, Orbán Viktor magyar miniszterelnök ezzel kapcsolatos félelmei alaptalanok – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán újságíróknak.

Fontos üzenetet kapott Orbán Viktor az oroszoktól

Messze nem mindenben értünk egyet Orbán úrral, Oroszország nem jelent semmilyen veszélyt – ellentétben azzal, amit most irigylésre méltó állandósággal ismételgetnek az Európai Unióban – egyetlen olyan államra sem, amely nem ellenséges Oroszországgal szemben, amely nem próbál meg ellen-Oroszországgá válni, tehát az ezzel kapcsolatos félelmek alaptalanok

- mondta Peszkov a magyar kormányfőnek azt a kijelentését kommentálva, miszerint Magyarország nem szeretne közös határt Oroszországgal.

Peszkov hangsúlyozta, hogy Oroszország "a maga és gyermekei számára" igyekszik biztonságot nyújtani.

Orbán Viktor a keddi V4-csúcsot követően közölte: Magyarország szempontjából még van egy különleges tényező, mégpedig az, hogy Magyarország nem akar újra közös határt Oroszországgal, mert a múltból ezzel rossz tapasztalatai vannak.

A magyar nemzetbiztonság egyik legfontosabb alapvetése az, hogy tőlünk keletre legyen egy olyan entitás, amely Oroszország és Magyarország között helyezkedik el. Ukrajnát tehát magyar nemzeti érdekek miatt is segítjük

- hangsúlyozta a kormányfő.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Akik nem ellenségesek" fordítása: akik nem lőnek vissza, mikor lerohanjuk őket. A Kreml tömeggyilkos állatai próbálják nyugtatgatni a felcsúti tolvajt, hogy nem fog úgy járni mint Prigozsin elvtárs, ha továbbra is csicska marad. Úgy tűnik, sarokba szorultál more. Vagy a csicska lét, vagy a halál. Ezt már nem tudod kimozogni more. Na most Peszkov lebuktatta Orbánt, nem kell félned, mert velünk vagy. Idáig jutottunk Viktor mi ez, ha nem a hazaárulás magasiskolája?! Miközben egy másik katonai szövetség részesei vagyunk. Mondja ezt a moszkovita bábkormánya főbűnözőjének. Mellesleg ruszkiország történelme 700 évre visszamenőleg másról se szólt, csak területrablásról és tömeggyilkosságokról.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
EMLÉKEZTETŐÜL:" Különböző szinten többször is kijelentettük, hogy Oroszország nem szándékozik megtámadni senkit, és nincsenek agresszív tervei. Teljesen helytelen az ellenkezőjét állítani, teljesen helytelen az orosz fegyveres erőknek az országunk területén történő bármilyen mozgását ilyen tervekkel összefüggésbe hozni." Mondta Peszkov. (2021)
Őrnagy
@KisTehen: Az öszinte barátság nem hiba, hanem tény kérdése! Az őszinte barát hátbaszúrása, az viszont már hiba!

encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7-3vBbQA3eXiJZP-Pjd-FHJ_hjcTpsBJXcURQj_AX-EVcuej5osFToijWM8Pk-WE-UD4&usqp=CAU

Ekkor még őszinte volt a barátság!
Őrnagy
@szép új világ: Ennél csak az volt szebb, amikor az USA váltig hangoztatta 2003-ban, hogy sajnos kénytelen megtámogatni Irakot, mert irak olyan mennyiségű tömegpusztító fegyvert "halmozott fel", ami veszélyeztette az egész civilizált világot.
Ezen a címen letarolták Irakot, megöltek félmillió Irakit, lebombáztak kórházakat, iskolákat, esküvőket, a tömegpusztító fegyvereket viszont még most se találják! A britek már azt is bevallották, hogy pontosan tudták, hogy nem is volt mit keresni, pontosan tudták, hogy hazugság volt az egész lerohanás alpja.
Eladott Ország
"Akik nem ellenségesek" fordítása: akik nem lőnek vissza, mikor lerohanjuk őket. A Kreml tömeggyilkos állatai próbálják nyugtatgatni a felcsúti tolvajt, hogy nem fog úgy járni mint Prigozsin elvtárs, ha továbbra is csicska marad. Úgy tűnik, sarokba szorultál more. Vagy a csicska lét, vagy a halál. Ezt már nem tudod kimozogni more. Na most Peszkov lebuktatta Orbánt, nem kell félned, mert velünk vagy. Idáig jutottunk Viktor mi ez, ha nem a hazaárulás magasiskolája?! Miközben egy másik katonai szövetség részesei vagyunk. Mondja ezt a moszkovita bábkormánya főbűnözőjének. Mellesleg ruszkiország történelme 700 évre visszamenőleg másról se szólt, csak területrablásról és tömeggyilkosságokról.
Eladott Ország
Számomra új, hogy a csúti beteg aggódik a magyar-orosz közös határ mián, hiszen annak drukkol, hogy Ukrajna ismét ruszki territórium legyen."Ukrajnát tehát magyar nemzeti érdekek miatt is segítjük",azaz megtiltja az ukrán gabonaimportot, és megvétózza az oroszok elleni szankciókat, illetve az Ukrajnának adandó EU támogatást, ennél hatékonyabban tényleg nem lehet Ukrajnát segíteni? Mikor mondott igazat? Soha! Egész egyszerűen undorító. Oroszország „a maga és gyermekei számára” igyekszik biztonságot nyújtani. Orbán lehet Putyin zabigyereke. A Kreml üzent, aki bevállalja a Lukasenkó szerepet annak a ruszkik részéről nem eshet baja. Mert Orbán önként átadja az országot neki. Orbánnak elég ha Lukasenkó mintájára ő lehet az Orbaneskó. A maffiának is ez a jelmondata,hogy biztonságot nyújtunk, aztán elkéri érte a pénzed.Sztem Putyin már megkereste azt a videót a páncélszekrényében. Tuti hogy van valami nála. Jó gáz is van, de a világpiacról mér olcsóbban vennék. Akkor most a Gripeneket meg a Leopárdokat Brüsszel ellen vesszük? Mi a fene! Segítjük Ukrajnát, de ne harcoljon, feltartott kézzel adja meg magát. Akkor pedig bizony közös határ lesz. Putyin úr nagyon hamar megtudta a V4-eknél tett kijelentést, most picit neheztel a kis barátjára. Pedig nem kellene, mi ugyan nem akarjuk őket lerohanni. Orbán megint elzavarja majd őket, ha mégis ők jönnének mihozzánk. Azért félek, lesz egy kis leckéztetés, akár mondjuk egy közeli baráti találkozó! Lehet hegeszteni a csatornafedeleket, meg lezárni fél Budapestet.
Géza
A világra most a legnagyobb veszélyt a háborút provokáló nyugati politikusok jelentik!
simmering73
@Géza: Látomásod van? Igyál kevesebbet.
simmering73
@KisTehen: Hogy kerül a csizma az asztalra, te ökör? HAHAHA
simmering73
"Tekintettel arra, hogy Trump ígérete szerint a NATO-t lebénítja, ez semmi kockázattal nem jár. Ha a NATO nem vállal többé garanciát arra, hogy megvédi valamennyi tagállamát, mint ezt Trump már előre jelezte, s mivel Orbán nem is hívna be NATO csapatokat, az oroszok a legkisebb ellenállás nélkül, baráti szövetségesként, egy nap alatt Hegyeshalomnál lesznek.

Ha az ukránok kifogynak a lőszerekből, legyen bepakolva a bőrönd, mert Magyarország orosz megszállása napok kérdése. Főleg, miután a Kreml megnyugtatta Orbánt, hogy nem kell félni tőlük. Ha ez a mondat egy orosz szájából elhangzik, az azt jelenti, hogy el kell kezdeni futni. A biztosíték az, hogy nem jelentenek veszélyt azokra, akik nem ellenségesek."
nepszava.us/ha-az-oroszok-elfoglaljak-ukrajnat-magyarorszagra-vonulnak-be-eloszor/
Clavigo
@Géza: Köszönjük Gejjza..( emese )...
Géza
@simmering73: Látod, erről írtam! A személyeskedőket ki kell innen rakni!
G.Freeman
@Géza: Ez már unalmas elvtárs. Fiatalkoromban is ezt hallottam kádáréktól a "béketáborból" . Most újra ezt a mantrát fújjátok ti is.
bence
@Géza: ! Megártott a kannás bor !
Géza
@bence: Remélem kivágnak innen, személyeskedő!
Géza
@G.Freeman: Akkor az elvtársaiddal beszélgess.
G.Freeman
@Géza: Valahogy sejtettem hogy magas lesz ez neked.
namihami
Azért valami orosz állami kitüntetèst még igazán küldhettek volna emellé! A hűséges szolga jutalmául---és még egyetlen rubelbe se kerül!
A dollárt pedig úgyis mi küldjük a felemelt áru gázért!
Géza
@G.Freeman: Bizonyos szellemi szint fölött nem megyek ilyen szellemi szint alá!
G.Freeman
@Géza: Ne erőlködj, hisz a reakciódból látszik meg sem értetted mit is írtam elsőre. Amikor pedig más tollával ékeskedsz, illene legalább az idézőjelet használni.
Eladott Ország
@Maccska: tegnap, 17:49 ☻ Hogy ki a komcsi, spicli, KGB ügynök, azt a bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált tolvajromán cigányodtól kérdezd meg és népes familiájától, sleppjétől, idióta seggnyaló fidesz barom! Röviden, a ruszkibérenc hulladéktól és az emberi evolúció szégyenétől, "aki előre megy nem hátra, az enyves kezű qrva anyjába"!
A fidesz legnagyobb ellensége a gondolkodó ember! Mert azok nem az ő emberei! Ha gondolkodó valaki, akkor nem fideszes.!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122857761_853665195377903_5113113441740823089_n.png?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=DCfPh1MYVQgAX8RXErX&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCfpyZzrnZIgK3oDxrW06_cpLW4a_c93YZF6wnnp7mw9Q&oe=6608F360
fideszes hülyének sohase próbáld elmagyarázni, hogy miért hülye! Úgysem fogja megérteni, mert hiszen hülye!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/122842237_2707338869478121_4747900836543888844_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=755d08&_nc_ohc=kIcfUDbnaAUAX_nXowq&_nc_oc=AQkOYi3VPqZaxjua6DkkjA12AZsXzJIUaGCkHStDWCT1MAUAL4ru6xgahqHxpkXIXHE&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBbogiLRX-BsyZJ3kemK14lvtOsBU1zvhexCHatunCmng&oe=6608E172
balos
@Eladott Ország: Kétszer is lerohantak minket!A harmadikban elkéstek,mert akkor már szétbaszták az országot a nemzethy sötétek!
balos
A geci entitásról beszél!Már megint nem vette be a dili-bogyót!
Géza
@G.Freeman: Nem szó szerinti hivatkozásnál nincs idézőjel. Ezt neked kéne tudni, de látom, fogalmad sincs róla. Az pedig, hogy itt kötözködsz, provokálsz, a lenyomatát adja a vitaképtelenségednek!
Részemről ennyi. Nem vagyok hajlandó ilyen emberekkel beszélgetni!
G.Freeman
@Géza: Meglehet, az én fejem sem káptalan, ahogy mondani szokták. A vita eszembe sem jutott, ahhoz tisztában kellene lenned néhány alap dologgal, fogalommal a témával kapcsolatban. De ez már elsőre sem ment neked. Az érvek hiányából fakadó, másokat minösítgető sértettségnél nem jutottàl tovább, így csak helyeselni tudom a döntésed.
csak úgy....
@Géza: neked a ti soraitokból az @Őrnagy:ot javaslom vitapartnernak, aki majd kielégíti az igényeidet!
Géza
@G.Freeman: Nincs miről beszélnünk. Fel sem fogod, amit írok, csak személyeskedsz! Ne üzengess, nem törődök veled.
Géza
@csak úgy...: Magadnak javasolj valakit. Én megoldom a problémáim.
csak úgy....
@Géza: neked fideszesnek akadnak megoldatlan problémáid? - szinte hihetetlen!
különben a személyeskedést itt mindenki a fidesztöl vette át, lásd bayer ,bencsik, lázár ,0rbán..., és a trágár dumát is,hiszen zsoltitok ott nyomatja a fidesz tv. ben élö egyenesben!
nem is értem az érzékenységedet..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.