A Momentum politikusa arra kér mindenkit, hogy elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le.

A Momentum politikusa arra kér mindenkit, hogy elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le.

Ami körülöttünk történik a kegyelmi ügy kapcsán, az az elmúlt tizenöt év legsúlyosabb botránya. Egy erkölcsi Csernobil. Világosan kiderült, hogy a rendszer velejéig romlott. De felháborodásunkban nem süllyedhetünk le ugyanerre a szintre – írta Donáth Anna szombaton Facebook-oldalán, miután a Demokratikus Koalíció bejelentette: „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal ellátott plakátokkal indított országos kampányt. A plakátokon Orbán Viktor fényképe szerepel.

Donáth Anna: Hányingerem van a DK plakátjaitól!

Fotó: donathanna.hu

A Momentum politikusa hozzátette, hogy szerinte „az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból”. A Demokratikus Koalíció a momentumos politikus szerint olyan politikai üzenetet fogalmaz meg, ami „emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan”.

„Azt üzeni, hogy itt pedofilok állnak szemben a nem pedofilokkal. Hányingerem van… Gyűlöletkeltő, feleslegesen bántó, és ami a legaljasabb, hogy egy kis pedofilozásért, néhány cikkért és pár lájkért elviszi a közbeszéd fókuszát a bicskei bántalmazásokról, a kegyelmi botrányról és a gyermekvédelemről. Elviszi a fókuszt arról, hogy még mindig nem történt valódi felelősségvállalás és még mindig nem kaptunk valódi válaszokat” – fogalmazott.

Szeretném kérni az ellenzéki világ szereplőitől és minden jóérzésű embertől, hogy elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le. Maradjanak emberek – írta Donáth.

168 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
körbe néztem picinyet, Annácskát mindenütt vastagon lehülyézik.
már előtte párszor megtettem én is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@előbŐrnagy: Gyagyás a tetves, retkes lábú román-cigány kurva anyád, aki az apád is!
Nanya
@Maccska: te moslékosdézsa ! orbánod jár az óvodákba fotózkodni ! baszdanyád !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.