A Momentum politikusa arra kér mindenkit, hogy elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le.

A Momentum politikusa arra kér mindenkit, hogy elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le.

Ami körülöttünk történik a kegyelmi ügy kapcsán, az az elmúlt tizenöt év legsúlyosabb botránya. Egy erkölcsi Csernobil. Világosan kiderült, hogy a rendszer velejéig romlott. De felháborodásunkban nem süllyedhetünk le ugyanerre a szintre – írta Donáth Anna szombaton Facebook-oldalán, miután a Demokratikus Koalíció bejelentette: „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal ellátott plakátokkal indított országos kampányt. A plakátokon Orbán Viktor fényképe szerepel.

Donáth Anna: Hányingerem van a DK plakátjaitól!

Fotó: donathanna.hu

A Momentum politikusa hozzátette, hogy szerinte „az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból”. A Demokratikus Koalíció a momentumos politikus szerint olyan politikai üzenetet fogalmaz meg, ami „emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan”.

„Azt üzeni, hogy itt pedofilok állnak szemben a nem pedofilokkal. Hányingerem van… Gyűlöletkeltő, feleslegesen bántó, és ami a legaljasabb, hogy egy kis pedofilozásért, néhány cikkért és pár lájkért elviszi a közbeszéd fókuszát a bicskei bántalmazásokról, a kegyelmi botrányról és a gyermekvédelemről. Elviszi a fókuszt arról, hogy még mindig nem történt valódi felelősségvállalás és még mindig nem kaptunk valódi válaszokat” – fogalmazott.

Szeretném kérni az ellenzéki világ szereplőitől és minden jóérzésű embertől, hogy elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le. Maradjanak emberek – írta Donáth.

218 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
körbe néztem picinyet, Annácskát mindenütt vastagon lehülyézik.
már előtte párszor megtettem én is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
"Sokszor azt gondoljuk, hogy 2006 után már nem lehet mélyebbre süllyedni, de kiderül, hogy lehet. Gyurcsány most gyerekeket próbálja felhasználni saját politika érdekeiért.”
Sakk Matt
@előbŐrnagy: Gyagyás a tetves, retkes lábú román-cigány kurva anyád, aki az apád is!
Nanya
@Maccska: te moslékosdézsa ! orbánod jár az óvodákba fotózkodni ! baszdanyád !
Maccska
@Nanya: "Sokszor azt gondoljuk, hogy 2006 után már nem lehet mélyebbre süllyedni, de kiderül, hogy lehet. Gyurcsány most gyerekeket próbálja felhasználni saját politika érdekeiért

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.