Az volt a célja, hogy segítsen egy barátjának, és a számára adakozó emberek így is összedobtak a Megasztár korábbi ítészének pár százezer forintot.

Hétfőtől hirdetett éhségsztrájkot a Parlament elé a Megasztár korábbi zsűritagja, miután egy BKV-s bliccelés miatt a korábbi hatszázezer forint után most újabb kétszázezret kellett kifizetnie a végrehajtónak. Akkor azt írta, hogy az összeget befizette, mégis levontak a 310 ezer forintos fizetéséből egy újabb összeget.

Döbbenetes kamu! Nem is akart éhségsztrájkolni Bakács Tibor

Bakács elismerte, sosem akart éhségsztrájkolni a Parlament előtt    Fotó: Youtube/Partizán

- Azóta utánanéztem a főnökömmel, és kiderült, hogy nem kétszázezer a tartozás, hanem több mint háromszázezer, ezért a következő fizetésemből is vonnak még több mint harmincezret – mondta a Blikknek Bakács,

aki arra is reagált, miért volt szükség a sosem tervezett éhségsztrájk közhírré tételére.

- Bíztam benne, hogy így majd jobban felfigyelnek arra, hogy egy kedves ismerősömnek nagyon kell a segítség, de sajnos nem is közölték a számlaszámot. Mindenesetre legalább pár százezer összejött, ami még nem elég a gyógyszerére, de azért ez is valami. Köszönöm mindenkinek, aki segített – tette hozzá az ex-kritikus, aki korábbi posztjában azt írta, csak parizerre és pirítósra futja a fizetéséből.

- Ma már megettem a parizeremet a vajas pirítóssal, amit szeretek is egyébként. Jól vagyok és nem éhezem – tette hozzá Bakács.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Komolytalan
Feltűnési viszketegség!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Géza
Tipikus alak, egy beteg agyú, önző, hazug, tolvaj.
terlasz
Hazudik és lop is, persze csak a legpitlákabb módon. Így nem kellesz a NER-nek, Pubi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.