A szakszervezet szerint a tervek alapján részben uniós pénzből folytatott kommunikációs kampányról van szó.

Több mint 100 millió forintból tervez kommunikációs kampányt indítani a kormány, melyben többek között az uniós támogatási programban megvalósuló, „történelminek” nevezett pedagógus-béremelésről tájékoztatnák a lakosságot minél szélesebb körben és minél közérthetőbben – értesült a Népszava.

Ez tényleg a legfontosabb? Százmilliós kampánnyal magyarázza a pedagógusok béremelését a kormány

A kép illusztráció. Fotó: MTI

A laphoz eljutott az a kommunikációs terv is, amelyet a béremelés egy részét biztosító uniós program feltételeit ellenőrző, többségében a kormány által delegált tagokból álló Monitoring Bizottság fogadott el múlt pénteken. A dokumentum szerint rendezvényekre 71 millió forintot, médiavásárlásra – például Facebook- és egyéb hirdetésekre – 30 millió forintot, kreatív költségekre 2 millió forintot költenének. Ezek csak az előre tervezett összegek, s úgy tudják, a kampányban uniós forrásokat is felhasználnának.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) ügyvivője a lapnak azt mondta, az eddigi kisvideókból is látszik, hogy a kormány egyoldalú kommunikációra készül a tanárbéremelés ügyében. Nagy Erzsébet a Monitoring Bizottság múlt pénteki ülésén is részt vett, ahol elmondása szerint ő és más civil képviselők azt kérték, hogy a lakosság tájékoztatása érdekében olyan „kommunikációs akciók” is legyenek, ahol nemcsak a kormány, illetve kormányközeli szervezetek és személyek, hanem más civilek is megszólalhatnak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Nem ám odaadnák a tanároknak,helyette kampányolnak belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ami ráadásul nem béremelés volt, csak bértömegrendezés, hogy süljön le a pofátokról a bőr, de azért több mint 100 millió forintot sikerült az EU-s pénzből a haveroknak lenyúlni! Inkább felajánlottátok volna valamelyik gyermekintézménynek vagy egyéb szociáis célra. "Család, haza pedofidesz!"
Nessy
A fene megette, ha egy ilyen pofon egyszerű dolgot, mint az eredeti szövegben igérték, hogy minden pedagógus kap 32,2% béremelést, nem tudtak tisztességesen megvalósítani! Igérni tudnak, teljesíteni nem is akarnak!,Ezen egyébként nincs mit magyarázni! Átverték a pedagógusok jó részét! Ennyi!
kereső
"Kommunikációs kampány"=kormányzás. Megáll az ész, magyarázni kell óriás plakátokon a hülyére vett állampolgároknak, hogy miért is annyi, az annyi? Vagy, azt, hogy az annyi nem is annyi?
Pusztai
Semmi semmi, csak a szokásos fidesz kommunikáció:
A SZART CSOKINAK FELMUTATNI!
FIDESZHÍVEK ZABÁLJÁK!
jáger laszló
Mindent a pedagógusok érdekében,ha hiszed ha nem!!!
Én tétovázom...
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.