EZT IS NEKED KÖSZÖNHETJÜK DÁVIDKA!!! =)) A Budapesti Közlekedési Központ csak az előleget és kamatait kapja vissza. Jogosnak és érvényesnek ítélte az elektronikus jegyrendszer megvalósítására kötött vállalkozói szerződés 2018-as azonnali hatályú felmondását a Nemzetközi Gazdasági Kamara (ICC) mellett működő választott bíróság a fővárosi e-jegy bukása miatt 2021 szeptemberében indított perben. A svájci elnökkel, valamint egy német és egy magyar taggal felálló testület az iratok megtekintése, illetve az informatikai és jogi szakértők tavaly őszi meghallgatása után idén januárban egyezségi tárgyalásra hívta fel a feleket. Ez a gyakorlatban annyit jelentett, hogy a feleknek a bírók által előre meghatározott jogi és pénzügyi mezsgyén belül kellett egyezséget kötni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igaz csak lábjegyzetben, de azért leírták a lényeget ez is biza a szupersztár nem-rokon rokony Dávidka sara!!!
Bár maga az ötlet Demszky Gábor főpolgármestersége idején merült fel
érdemben Tarlós István városvezetése alatt kezdett hozzá a BKK Vitézy Dávid vezetésével 2010-ben.
balos
@RonaGyuri: Amit a nemzethy nullák bevezetnek vagy vezetnének sikeresen kitömi az üvegzsebüket!Hiába na,a ner-niában csak a fideSSes lophat a nav és a foltpeti segítségével!
Sakk Matt
Sakk Matt
@balos: Dugj fel a tapló mutterodnak egy telefont és csörgesd soxor, hadd élvezze a vén hülye picsa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.