Az államtitkárt egy baloldali aktivista beszédére emlékeztették az elhangzottak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Címben a lényeg: ""Menczer Tamás szerint...""
És itt a ""szerint"" a döntő!
izéke
egy nagykövet mindig a saját hazája kormányának az érdekében tesz mindent a fogadó országban,hisz azért van ott és nem azért,hogy talpnyalóként viselkedjen. a magyar nagykövet is a hivatalos magyar álláspontot képviseli bármelyik országban. Ez a dolguk. Ezt számonkérni rajtuk merő ostobaság. Amúgy ha orbánéknak nem tetszik a nagykövet,tehetnek róla,jelezhetik a küldő országnak,hogy nem kívánnak vele együtt dolgozni,küldjenek mást. Megvannak ennek a hivatalos csatornái és végrehajtási módjai. De ha ez az USA hivatalos álláspontja,akkor a következő nagykövet se fog mást mondani,szóval szopacs van fikuszosok :))))
namihami
@izéke: 22.05; Ha a küldő ország egyáltalán delegál másikat! Ha a jelenlegivel elégedett, akkor megvan az esélye, hogy nagykövet helyftt csupán jószolgálatit küld! Abból pedig a fogadó vagy ért vagy sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.