Schadl György pedig Rogán Antal embere, írta hétfői Facebook-posztjában.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
"A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara. Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt – írta hétfő reggel Facebook-oldalán Magyar Péter.

Magyar, aki március 15-én bejelentette a Talpra, magyarok közösségének elindítását, és azt, hogy rövidesen a pártot is létrehoz, a posztban úgy fogalmazott:

Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom.
Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen.

A Schadl-ügyben többször is felbukkant Tóni, Barbara és Ádám neve a lehallgatási jegyzőkönyvekben, Schadl György például Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke például azért találkozott velük, hogy egy nagy, 35 évre, de legalább 10-20 évre szóló üzletről egyeztessen. A vádiratból azonban mindhárman kimaradtak.

Ezzel kapcsolatban Polt Péter legfőbb ügyész korábban úgy nyilatkozott: „Tóni, Barbara, illetve Ádám néven említett személyek vonatkozásában bűncselekmények gyanúja nem merült fel, ezért a büntetőeljárási törvény alapvető rendelkezéseire figyelemmel eljárási cselekmények foganatosítására nem kerülhetett sor.”"

A lényeg:
"
Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom.
Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen."
Qqberci
Péter, remélem, földszinten laksz...
Pusztai
@Qqberci: egy elszabadult autó, tank berohanhat oda.
nejlontacskó
@Pusztai: remélem tényleg megteszi, de arra már, nem mernék fogadni, hogy lesz e bármilyen következménye, a Rogán trióra nézve!
Ne feledjük el, hogy még mindi Polt Petike a főszügyész...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.