Összefogtak a Joint Venture Szövetség (JVSZ) tagvállalatai, hogy támogatásban részsíthessék az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítványonkeresztül a Cseppkő Gyermekotthoni Központ Budapest-et. A „Companies for the Future Award” Gálaeseményen összegyűlt 2,5 millió forint értékű adomány a társadalmi felelősségvállalás és az emberi bánásmód jegyében került átadásra.

Az eseményen részt vevő közel 300 cégvezető jótékonysági tombolavásárlással járult hozzá a kezdeményezéshez, melynek eredményeként sportszerekkel gazdagodott az otthon. Az euJobs HR-Group és a Hervis Magyarország Kft. kiemelkedő hozzájárulása is jelentős mértékben növelte a tombolabevételt.

„A Joint Venture Szövetség elnöksége és ügyvezetése számára kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás, tagvállalatainkkal közösen minden évben egy-egy jó ügy mellé állunk. Már hagyomány számunkra, hogy az év elején megrendezésre kerülő díjátadó gálánkon bemutatásra kerül egy vagy két alapítvány, akik számára adományt gyűjtünk.

Tavaly a Csodalámpa, valamint a Kis Virtuózok Alapítványt támogattuk, idén pedig kiemelt öröm számunkra, hogy a JVSZ közösségével jelentős összegű támogatást gyűjtöttünk össze, és a bevételből vásárolt sportszerekkel csalhattunk mosolyt az otthonban nevelkedő gyermekek arcára” – nyilatkozott Buday Kollárik Tímea, a Szövetség ügyvezetője.

Mosolyt csalnak a rászorulók arcára – Gyermekotthonban élő fiatalokat támogatnak

Az átadásra 2024. március 13-án került sor a Cseppkő Gyermekotthoni Központ Budapest épületében Buday Kollárik Tímea, a JVSZ ügyvezetője, Dalnoki Balázs, a Hervis Magyarország Kft. ügyvezetője, és Pataki Zoltán az euJobs HR-Group ügyvezetőjének részvételével.

A Központ nevében az adományokat Dr. Herczeg Krisztián, a Cseppkő Gyermekotthoni Központ Budapest igazgatója vette át.

Mosolyt csalnak a rászorulók arcára – Gyermekotthonban élő fiatalokat támogatnak

Az Emberi Bánásmódot a Gyermekeknek Alapítvány tagjai 20 éve szolgálják a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek életének szebbé tételét, esélyegyenlőségük megteremtését.

„Az “ép testben ép lélek” szemlélet jegyében hisszük, hogy az általunk biztosított tevékenységek segítik a gyermekeket az emocionális stabilitás elérésében, fenntartásában és hozzájárulnak az egészséges identitás kialakulásához. Nagyon hálásak vagyunk az adományért, számunkra ez óriási segítség, és hatalmas öröm a gyermekek számára” – nyilatkozott Dr. Herczeg Krisztián a Cseppkő Gyerekotthoni Központ Budapest igazgatója.

Az intézményben kiemelt jelentőséggel bír a gyermekek szabadidejének valós, hasznos eltöltése és tehetséggondozásuk. Ehhez járulnak hozzá a most adományba kapott sportszerek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.