Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal vezető közszolgája Bayer Zsolt heti műsorában adott tanúbizonyságot arról, hogy mennyire lehet számítani az általa vezetett műintézmény pártatlanságára. “Azoknak jó a globalizáció, akik fogva tartják Európát, akik a valódi szuverének, akik kívülről irányítják Európát, ők próbálják nekünk, magyaroknak, németeknek, spanyoloknak, franciáknak elmagyarázni, hogy ne foglalkozzatok már ezzel a szuverenitással, ez egy lejárt lemez. ...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Ez a Lánczi egy mélybuta kretén, és és érdekes a másik L betűs ifjú titán szintén nagynevű apával: Losonci semmivel sem marad el mögötte.
Mindketten az az igazi fafejű ostoba kretén, akik szolgai módon hajtják végre a legnagyobb baromságot és ezt egészen elképesztő ostoba szöveggel nyomják meg.
Igazi fidesz idolok!!
balos
@Pusztai: Aki okoskodik,az mindenre képes,az okos pedig ezt tudja!Sajnos,most az előbbiek ülnek a kormánynál!
RonaGyuri
Ha nem lenne világos???

Zsóti és az ő népe

assets.4cdn.hu/kraken/7xnqEkmd2F2FfINEs-lg.jpeg

„Szóval, örüljön a Törley, a Puzsér, a Bedő meg az Orosz, hogy nem lettek pofán vágva. És ne szemétkedjenek legközelebb, ne húzogassák az oroszlán bajszát - vagy ha mégis, akkor utána ne picsogjanak a következményeken, hanem kussoljanak. Világos?”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.