A miniszterelnök szerint azok, akik tönkretették az országot 2010 előtt, mind ott ügyködnek Budapesten.

Orbán Viktor: „Kifele Gyurcsány embereivel a főváros vezetése mögül”

A miniszterelnök Budapesten is nagytakarítást szeretne    Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A főváros vezetése mögötti világból ki kell tenni a Gyurcsány-féle embereket – jelentette ki a miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában. Orbán Viktor azt mondta: azok, akik tönkretették az országot 2010 előtt, mind ott ügyködnek a fővárosban, és ugyanazt a politikát csinálják, mint amit a kormányzásuk alatt.

Akik csődbe vitték Magyarországot, azok most épp oda viszik a fővárost is, ezért üres a kassza, holott Budapest Magyarország leggazdagabb városa – mutatott rá.

A kormányfő azt reméli, hogy a júniusi önkormányzati választáson olyan főpolgármestert választanak majd, aki gátat vet ennek. Ha ez nem történik meg, akkor elfolyik, elvész Budapest minden erőforrása, és bekövetkezik a csőd, amelyhez nagyon közel van már a város – értékelt Orbán Viktor.

Ugyanakkor az interjúban az volt a legérdekesebb, hogy a miniszterelnök a fővárossal kapcsolatban egyszer sem mondta ki Szentkirályi Alexandra nevét. Holott a volt kormányszóvivő éppen a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje…

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
erröl a csöd dologról pont az pofázik nagy dírrel-dúrral, aki több mint 100 milliárdal lóg a kórházi beszállítóknak? - meg mikor egy ezres a kiló kenyér és az euró 400 ft körül tép?
vikinek az a mázlija,hogy egy csomó gügye híve van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Géza: @Géza: Keresd fel orvosodat, gyógyszerészedet...
Dr. Proktor
@Hazaszeretet: Ezek alapján lettünk utolsó előttiek az EU-ban? Gratulálok, szép teljesítmény!
Korábbi kelet-európai elsőből? Gondolom az utolsó hely a cél..
simmering73
Akik meg 14 év alatt tönkretették az országot mind ott ügyködnek a Parlamentben.
simmering73
@Géza: Hát még milyen riadt lesz ez a tolvaj banda amelyik lerabolta az országot ha jön az elszámoltatás. Igaz, shikarikám?
Pusztai
Itt mikor lesz ez?
hirklikk.hu/kozelet/lengyelorszagban-hazkutatasokat-vegeznek-orszagszerte-az-elozo-kormany-altal-letrehozott-alapitvany-miatt/429928

"A lengyel nyomozó szervek országszerte több tucat helyen házkutatásokat végeznek az előző kormány idején az igazságügyi tárca kötelékében működő, a bűnmegelőzés és a bűncselekmények áldozatainak támogatása céljából létrehozott alapítvány ügyében – közölte kedden a lengyel főügyészség.

Az akció keretében Zbigniew Ziobro volt igazságügyi miniszter házát is átkutatják – közölte az X közösségi felületen Patryk Jaki európai parlamenti képviselő, az előző, a Jog és Igazságosság (PiS) által vezetett kormánykoalícióhoz tartozó Szuverén Lengyelország (SP) politikusa, aki „tiszta gengszterségnek" nevezte, hogy a nyomozók „betörtek" a nemrég súlyos onkológiai műtéten átesett Ziobro otthonába."
Hazaszeretet
Hazaáruló Gyurcsányok. Látom nem bírjátok meg emészteni, hogy magyar kézben vannak magyar erőforrások. Vissza szerezzük azt amit ti eladtatok!

Az elkövetkező években is azon dolgozunk, hogy naggyá tegyük országunk nemzetét. Jólétet és biztonságot teremtsünk!

A magyarellenes dollár baloldal kivégzése továbbra is az egyik fő irányelvünk.

Magyarország a magyaroké. Isten áldja a hazát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.